נגיסות דגים מטוגנים עם צ'יפס בטטה ומיונז חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עקיצות דגים מטוגנים עם צ'יפס בטטה ומיונז חריף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1007 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שיני שום, שמן צמחי, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שפמנון מטוגן עם סלט כרוב חריף וצ'יפס בטטה, צ'יפס בטטה עם טחינה מיונז, ו דג אפוי בתנור וצ'יפס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור מיונז: בבלנדר, לשלב את כל החומרים ואת התהליך עד חלקה. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך. חנות מכוסה במקרר עד מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל-200 מעלות f. במחבת ברזל יצוקה גדולה, מחבת או תנור הולנדי, מחממים שמן צמחי על חום בינוני-גבוה ל-350 מעלות F.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה מתוקים לחתוך לאורכו לתוך לוחות 1/2 אינץ'.
חותכים קרשים לאורכו לרצועות 1/2 אינץ'.
מניחים רצועות במים חמים עם חומץ בעוד שמן מסיים חימום. קו צלחת עם מגבות נייר ולהניח בצד.
כאשר השמן מחומם, מסננים צ ' יפס ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מוסיפים 1/3 של צ ' יפס שמן ומבשלים עד השחמה מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
הסר צ ' יפס למגבות נייר עם כפית מחוררת ועונה מיד עם מלח כשר. להחזיר שמן ל 350 מעלות F ולחזור עם צ ' יפס הנותרים. תחזיק בתנור עד שהדגים יהיו מוכנים.
עבור הדגים: שמן רזה לניקוי ואז לחזור לתנור מעל בינוני גבוה ולהביא 350 מעלות f. דגים להתייבש עם מגבות נייר ואז לחתוך לרצועות 1/2 אינץ' ; להפריש. בקערה גדולה להקציף יחד קמח, מלח, קאיין, ופלפל משולבים היטב.
הוסף סודה מועדון להקציף בקצרה עד הבלילה נוצרת (ייתכנו כמה גושים עזבו.
מניחים את כל הדגים בבלילה ומערבבים כדי מעיל ביסודיות.
הסר 8 חתיכות של דגים מן הבלילה, לנער את הבלילה עודף, ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב ודגים הוא רק מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות. (כדי לבדוק אם דגים מבושלים, לשבור 1 חתיכת ולוודא בשר לבן לאורך כל הדרך.)
מעבירים דגים עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן ל 350 מעלות F ולחזור עם הדגים הנותרים.
מגישים מיד עם צ ' יפס ומיונז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.