נגיסות הדלעת והעוף של סאני עם רוטב הטבילה קרם פרש של סאני עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 82 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שוויצרי, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס בגריל של סאני עם רוטב ברביקיו 1-2-3 של סאני, נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
למילוי: בקערה גדולה, לשלב את מחית הדלעת, עוף, סלרי, שום, מרווה, טימין, אגוזי מלך, בצל ירוק, חמוציות מיובשות ופפריקה הונגרית. לטעום, לוודא לקבל קצת מכל מרכיב במדגם. צריך להיות איזון נחמד של מתוק ומתובל; הוספת קמצוץ נחמד של מלח יכול להביא אותך למקום הנכון. מערבבים לפני הטעם שוב ולהתאים לפי הצורך. לאחר סיום המלח, להוסיף כמה טחנות של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
פפריקה הונגרית
דלעת משומר
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הגבינה ומערבבים לשלב. מקררים עד שהתערובת קשה ופחות דביקה, בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
4
עבור העטיפות: עטיפות צריך להיות ארוז עם נייר בין כל אחד.
5
הסר עטיפה אחת בכל פעם יחד עם נייר וגליל ולשטח כל מעט עם מערוך. אם לא ארוז עם נייר, לגלגל על גיליון נייר שעווה.
חותכים כל אחד לשניים כדי ליצור 48 חצי עיגולים. ממלאים צד אחד של כל חצי עם כף גדושה של מילוי ומקפלים את הצד הריק על הצד המלא כדי ליצור משולש עם קצה מעוקל. לאחר מכן, באמצעות קוצים של מזלג, לסגור את שני הצדדים הפתוחים על ידי לחיצה עליהם יחד עם העליון 1/2 אינץ ' של המזלג. חזור על השאר.
7
בקערה קטנה לטאטא את הביצים ו 1 כף מים. מברשת קלה צד אחד של כל ביס ומניחים את הצד מוברש על קלף או גיליון אפייה מרופד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
אופים עד חום זהוב, 20 עד 24 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים עם רוטב קרם פרש של סאני.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
רוטב טבילה
10
במעבד מזון, מוסיפים את קרם פרש, בצל ירוק, שום ורוטב חם. לטעום את המטבל ואת העונה עם קמצוץ של מלח וכמה טחנות של פלפל שחור. להתמזג שוב וטעם, תיבול שוב במידת הצורך. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה קרה.