קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

נגיסות סלט תפוחי אדמה

נגיסות סלט תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עקיצות סלט תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: נגיסות סלט תפוחי אדמה, נגיסות סלט תפוחי אדמה, ו כריכי לימון פרמזן סלט תפוחי אדמה עקיצות.

הוראות

1
חום מעל 400 ° F.
2
מניחים תפוחי אדמה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים 30 עד 40 דקות או עד מכרז. מגניב 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים תפוחי אדמה לשניים. עם baller מלון, לגרוף את הקרביים של תפוחי אדמה לקערה בינונית, עוזב 1/4 אינץ ' בטנה של בשר תפוחי אדמה סביב קצוות של פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים פגזים עם 1/2 כפית מלח. כדי בשר תפוחי אדמה בקערה, להוסיף 1/2 הנותרים מלח ומרכיבים שנותרו למעט בצל וצנוניות; לערבב היטב, פירוק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים חתך דק מאוד את החלק התחתון של כל קליפה תפוחי אדמה כך תפוחי אדמה יעמוד זקוף. ממלאים כל קליפה תפוחי אדמה עם כ 1 כף מילוי תערובת. למעלה עם בצל. כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מקשטים עם פרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')