קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

נגיסות סלט תפוחי אדמה

נגיסות סלט תפוחי אדמה
עקיצות סלט תפוחי אדמה עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 24 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, מלח, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו נגיסות סלט תפוחי אדמה, נגיסות סלט תפוחי אדמה, ו נגיסות סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום מעל 204°.
2
מניחים תפוחי אדמה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
אופים 30 עד 40 דקות או עד מכרז. מגניב 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים תפוחי אדמה לשניים. עם baller מלון, לגרוף את הקרביים של תפוחי אדמה לקערה בינונית, עוזב 1/4 אינץ ' בטנה של בשר תפוחי אדמה סביב קצוות של פגזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים פגזים עם 1/2 כפית מלח. כדי בשר תפוחי אדמה בקערה, להוסיף 1/2 הנותרים מלח ומרכיבים שנותרו למעט בצל וצנוניות; לערבב היטב, פירוק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים חתך דק מאוד את החלק התחתון של כל קליפה תפוחי אדמה כך תפוחי אדמה יעמוד זקוף. ממלאים כל קליפה תפוחי אדמה עם כ 1 כף מילוי תערובת. למעלה עם בצל. כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מקשטים עם פרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')