נגיסות עוף ידידותיות לאלרגיה.
נסו דבש בלסמי עוף מעל אורז {אלרגיה ידידותית !}, עוף באפלו מק וגבינה (יכול לעשות את זה ידידותי אלרגיה למזון!), ו שילוב שביל ידידותי לאלרגיה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים על 2 כפות של שמן צמחי כדי להקל ראש גיליון pan.In מעבד מזון, לשלב אורז פריך או דגני פשתן פריך וקמח. דופק עד שאתה מקבל את גודל פירור אתה מעדיף. פחות פולסים יגרמו לפירור גס יותר, יותר פולסים יגרמו לפירור עדין יותר.
הוסף אבקת שום, אבקת בצל, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל (או כל תערובת תבלינים שאתה מעדיף) לצלחת או קערה של דגנים הקרקע קמח אורז, ולשלב well.In קערה בטוחה במיקרוגל, להמיס איזון כדור הארץ (חמאה או מרגרינה אם מותר).
חותכים עוף לתוך גוש או מנות בגודל רך או להשתמש בשד עוף שלם. בקבוצות קטנות לטבול את העוף איזון אדמה מומסת מעיל עם תערובת דגנים / תבלין.
מניחים על מחבת ואופים במשך 20-25 דקות, הופכים את העוף לאחר 10-12 דקות.
הוסף עוד שמן במידת הצורך.
מגישים עם רטבי הטבילה האהובים עליכם.