קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

נגיסות תפו " א פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון

נגיסות תפו
נגיסות תפו " א פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון הן אולי רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 562 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, בייקון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: נגיסות תפו " א פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון, נגיסות תפוחי אדמה עטופות בבייקון ברוטב שמנת חמוצה, ו סלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ובייקון.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים קמצוץ נדיב של מלח. לבשל במשך 8 דקות, כך שהם רכים אבל עדיין קצת מוצק. תתאמץ ותן להם להתקרר. כאשר הם מגניבים, לחתוך אותם לשניים בזהירות לגרוף את הקרביים באמצעות כפית או כדור מלון כדי ליצור כוס. (להזמין את הקרביים scooped החוצה עבור Round 2 מתכון שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון).
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
שרימפסשרימפס
בייקוןבייקון
מלוןמלון
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
סירסיר
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מכניסים את כוסות תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את השמן, רוזמרין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. בזהירות לזרוק את כוסות תפוחי האדמה כדי לצפות אותם עם השמן. מסדרים את תפוחי האדמה, חותכים בצד, על תבנית אפייה ואופים עד שהכוסות משחימות ופריכות, כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מכניסים את הבייקון למחבת קרה ומבשלים מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים את הבייקון היטב על תבנית אפייה מרופדת בשקית נייר חומה. (להזמין 2 חתיכות של בייקון עבור עגול 2 מתכון שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.) קוצצים את 6 החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שרימפסשרימפס
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בקערה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, חרדל, 1 כף עירית, בייקון קצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחת הגשה וממלאים כל אחד בכפית של שמנת חמוצה ותערובת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חרדלחרדל
עיריתעירית
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקשטים עם העירית הנותרת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית