נגיסות תפו " א פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון
נגיסות תפו " א פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון הן אולי רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 562 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, בייקון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: נגיסות תפו " א פריכות עם שמנת חמוצה ובייקון, נגיסות תפוחי אדמה עטופות בבייקון ברוטב שמנת חמוצה, ו סלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ובייקון.
הוראות
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים קמצוץ נדיב של מלח. לבשל במשך 8 דקות, כך שהם רכים אבל עדיין קצת מוצק. תתאמץ ותן להם להתקרר. כאשר הם מגניבים, לחתוך אותם לשניים בזהירות לגרוף את הקרביים באמצעות כפית או כדור מלון כדי ליצור כוס. (להזמין את הקרביים scooped החוצה עבור Round 2 מתכון שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון).
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מכניסים את כוסות תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את השמן, רוזמרין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. בזהירות לזרוק את כוסות תפוחי האדמה כדי לצפות אותם עם השמן. מסדרים את תפוחי האדמה, חותכים בצד, על תבנית אפייה ואופים עד שהכוסות משחימות ופריכות, כ -15 עד 20 דקות.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מכניסים את הבייקון למחבת קרה ומבשלים מעל חום בינוני עד פריך.
מסננים את הבייקון היטב על תבנית אפייה מרופדת בשקית נייר חומה. (להזמין 2 חתיכות של בייקון עבור עגול 2 מתכון שרימפס וסלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.) קוצצים את 6 החלקים הנותרים.
בקערה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, חרדל, 1 כף עירית, בייקון קצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחת הגשה וממלאים כל אחד בכפית של שמנת חמוצה ותערובת בייקון.
מקשטים עם העירית הנותרת ומגישים מיד.