נגיסי שפמנון פריכים יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1597 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, שמיר, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נגיסי שפמנון פריכים, נגיסי שפמנון ברוטב טרטר, ו בלילה טבל נגיסי שפמנון.
הוראות
1
מחממים תנור או טיגון עמוק עד 350'.אם משתמשים בתנור, ריסוס תבנית אפייה עם פאם ולהוסיף 1Tbs. שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים evenly.In קערה משלבת חלב-חמאה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים היטב ולהגדיר aside.In קערה נוספת להוסיף bisquick, סט aside.In קערה נוספת מוסיפה קורנפלקס כתוש, תיבול יווני לכל מטרה,תיבול המפרץ הישן, דילוויד, מלח ופלפל. תערובת לערבב.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים נאגטס שפמנון בתערובת החמאה ולתת להגדיר 5 דקות.טובלים ביסוויק מאשר לתוך תערובת פתיתי תירס ומניחים על תבנית אפייה משומנת או בטיגון עמוק.אם אפייה, אופים במשך 30 דקות או עד פתיתי דגים.אם טיגון עמוק, מטגנים 5 עד 8 דקות או עד פתיתי חום ודגים פריכים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.