מתכון דגים מעושנים & rarebit עגבניות שרי יכול להיעשות בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 664 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו צ'דר, קמח, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חמור ים מעושן rarebit, Tinapa (דגים מעושנים), ביצים מלוחות לחמניות האביב עגבניות, ו ביצת בזיליקום עגבניות שרי שוק האיכרים, Ottomanelli מעושן Bac דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את רוטב rarebit, להמס את החמאה בסיר שמן ומערבבים בקמח ורוטב ווסטרשייר. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מן החום לאט לטאטא את החלב עד בשילוב. חזור אל החום לאט להביא לרתיחה, ערבוב או להקציף כל הזמן. מבשלים במשך 2 דקות ולאחר מכן לערבב את הגבינה המגוררת וחרדל, מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור הדגים, להמיס שליש החמאה במחבת גדולה לא מקל, להוסיף את השום ולבשל עד רק צבעוני. מיד להוסיף את העגבניות ולזרוק אותם עם חמאת שום, בישול רק מספיק כדי לחמם דרך. להטות את התערובת לתוך הבסיס של צלחת אפייה רדודה (צלחת מלבנית 28 x 22cm הוא אידיאלי), ולהתפשט בשכבה אפילו. ממיסים חצי מהחמאה שנותרה במחבת ומוסיפים חלק מהתרד, מבשלים מעל חום גבוה עד שנבל ואז הופכים למסננת. חזור עם שאר החמאה והתרד, ולאחר מכן לחץ על התרד כדי לנקז כל נוזל עודף, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומסדרים לכסות את שכבת העגבניות. ואז לכסות עם פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מחממים את רוטב rarebit וכפית באופן שווה על פני הדגים, להפיץ אותו עם החלק האחורי של כף כך הדג מכוסה לחלוטין, ואז מפזרים על הגבינה מגוררת. (המנה עשויה כעת להיות קפוא עד 1 חודש. כדי לבשל, להפשיר במיקרוגל או לילה במקרר ולהמשיך כאמור הוספת 10 דקות נוספות לזמן הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
אופים בתנור במשך כ 30 דקות או עד חום מבעבע והדגים מבושלים דרך (לבדוק על ידי דחיפת סכין לתוך הדגים הבשר צריך להתקלף בקלות). ייתכן שתרצה לסיים את rarebit מתחת לגריל כדי חום העליון יותר.
דגים מעושנים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.