נדיר דגים מעושנים ועגבניה דובדבן
מתכון דגים מעושנים & rarebit עגבניות שרי יכול להיעשות בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 664 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו צ'דר, קמח, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חמור ים מעושן rarebit, Tinapa (דגים מעושנים), ביצים מלוחות לחמניות האביב עגבניות, ו ביצת בזיליקום עגבניות שרי שוק האיכרים, Ottomanelli מעושן Bac דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
כדי להפוך את רוטב rarebit, להמס את החמאה בסיר שמן ומערבבים בקמח ורוטב ווסטרשייר. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מן החום לאט לטאטא את החלב עד בשילוב. חזור אל החום לאט להביא לרתיחה, ערבוב או להקציף כל הזמן. מבשלים במשך 2 דקות ולאחר מכן לערבב את הגבינה המגוררת וחרדל, מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
עבור הדגים, להמיס שליש החמאה במחבת גדולה לא מקל, להוסיף את השום ולבשל עד רק צבעוני. מיד להוסיף את העגבניות ולזרוק אותם עם חמאת שום, בישול רק מספיק כדי לחמם דרך. להטות את התערובת לתוך הבסיס של צלחת אפייה רדודה (צלחת מלבנית 28 x 22cm הוא אידיאלי), ולהתפשט בשכבה אפילו. ממיסים חצי מהחמאה שנותרה במחבת ומוסיפים חלק מהתרד, מבשלים מעל חום גבוה עד שנבל ואז הופכים למסננת. חזור עם שאר החמאה והתרד, ולאחר מכן לחץ על התרד כדי לנקז כל נוזל עודף, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומסדרים לכסות את שכבת העגבניות. ואז לכסות עם פילה דגים.
מחממים את רוטב rarebit וכפית באופן שווה על פני הדגים, להפיץ אותו עם החלק האחורי של כף כך הדג מכוסה לחלוטין, ואז מפזרים על הגבינה מגוררת. (המנה עשויה כעת להיות קפוא עד 1 חודש. כדי לבשל, להפשיר במיקרוגל או לילה במקרר ולהמשיך כאמור הוספת 10 דקות נוספות לזמן הבישול.)
אופים בתנור במשך כ 30 דקות או עד חום מבעבע והדגים מבושלים דרך (לבדוק על ידי דחיפת סכין לתוך הדגים הבשר צריך להתקלף בקלות). ייתכן שתרצה לסיים את rarebit מתחת לגריל כדי חום העליון יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים מעושנים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.