נהר קולורדו של גבינה ומקרוני
נהר קולורדו של גבינה ומקרוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אסיאגו, חרדל טחון, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: נהר קולורדו של גבינה ומקרוני, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מסעדת "טלה קולורדו" ממסעדת "אוטוטו", דנבר קולורדו.
הוראות
להביא את רוטב בשמל בסיסי לרתיחה על אש נמוכה.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים לשלב. מערבבים בחרדל, פפריקה, ומלח ופלפל. בהדרגה להוסיף את הגבינות, הזמנת כ 1/4 כוס של כל גבינה עבור החלק העליון של התבשיל. מערבבים היטב את הרוטב בין כל תוספת של הגבינה. מבשלים עד הגבינה מעורבב היטב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את מקרוני המרפק ומבשלים לאל דנטה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בצלחת קדירה גדולה (או במספר מנות קטנות יותר) מוסיפים 1/2 אינץ ' של רוטב הגבינה החם. מלא את התבשיל במקרוני המרפק המנוקז. למעלה עם שכבה נוספת של רוטב גבינה, מכסה את המקרוני לחלוטין ומפזרים את הגבינה השמורה.
אופים את המקרוני עד העליון הוא חום, על 20 עד 25 דקות. זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל של צלחת התבשיל.
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
בסיר קטן על אש נמוכה, מוסיפים את הבצל ו 1/2 כוס חמאה וטחון עד רך מאוד, אבל לא חום. בסיר אחר, לחלוט את החלב. מערבבים את הבצל המוקפץ לתוך החלב יחד עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. הפוך רביכה בלונדינית על ידי ערבוב חמאת 1/2 כוס הנותרים והקמח בקערה קטנה.
מוסיפים את הנביכה לחלב המבשל ומבשלים עד שהתערובת מכסה את גב הכף.*