נהר קולורדו של גבינה ומקרוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אסיאגו, חרדל טחון, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: נהר קולורדו של גבינה ומקרוני, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מסעדת "טלה קולורדו" ממסעדת "אוטוטו", דנבר קולורדו.
הוראות
1
להביא את רוטב בשמל בסיסי לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים לשלב. מערבבים בחרדל, פפריקה, ומלח ופלפל. בהדרגה להוסיף את הגבינות, הזמנת כ 1/4 כוס של כל גבינה עבור החלק העליון של התבשיל. מערבבים היטב את הרוטב בין כל תוספת של הגבינה. מבשלים עד הגבינה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שדי פסיון אם )
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את מקרוני המרפק ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפק
5
ניקוז.
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בצלחת קדירה גדולה (או במספר מנות קטנות יותר) מוסיפים 1/2 אינץ ' של רוטב הגבינה החם. מלא את התבשיל במקרוני המרפק המנוקז. למעלה עם שכבה נוספת של רוטב גבינה, מכסה את המקרוני לחלוטין ומפזרים את הגבינה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפק
רוטב גבינה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
8
אופים את המקרוני עד העליון הוא חום, על 20 עד 25 דקות. זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בסיר קטן על אש נמוכה, מוסיפים את הבצל ו 1/2 כוס חמאה וטחון עד רך מאוד, אבל לא חום. בסיר אחר, לחלוט את החלב. מערבבים את הבצל המוקפץ לתוך החלב יחד עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. הפוך רביכה בלונדינית על ידי ערבוב חמאת 1/2 כוס הנותרים והקמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את הנביכה לחלב המבשל ומבשלים עד שהתערובת מכסה את גב הכף.*