קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

נהר קולורדו של גבינה ומקרוני

נהר קולורדו של גבינה ומקרוני
נהר קולורדו של גבינה ומקרוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אסיאגו, חרדל טחון, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: נהר קולורדו של גבינה ומקרוני, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מסעדת "טלה קולורדו" ממסעדת "אוטוטו", דנבר קולורדו.

הוראות

1
להביא את רוטב בשמל בסיסי לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים לשלב. מערבבים בחרדל, פפריקה, ומלח ופלפל. בהדרגה להוסיף את הגבינות, הזמנת כ 1/4 כוס של כל גבינה עבור החלק העליון של התבשיל. מערבבים היטב את הרוטב בין כל תוספת של הגבינה. מבשלים עד הגבינה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את מקרוני המרפק ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
5
ניקוז.
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
בצלחת קדירה גדולה (או במספר מנות קטנות יותר) מוסיפים 1/2 אינץ ' של רוטב הגבינה החם. מלא את התבשיל במקרוני המרפק המנוקז. למעלה עם שכבה נוספת של רוטב גבינה, מכסה את המקרוני לחלוטין ומפזרים את הגבינה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
רוטב גבינהרוטב גבינה
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
אופים את המקרוני עד העליון הוא חום, על 20 עד 25 דקות. זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
בסיר קטן על אש נמוכה, מוסיפים את הבצל ו 1/2 כוס חמאה וטחון עד רך מאוד, אבל לא חום. בסיר אחר, לחלוט את החלב. מערבבים את הבצל המוקפץ לתוך החלב יחד עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. הפוך רביכה בלונדינית על ידי ערבוב חמאת 1/2 כוס הנותרים והקמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים את הנביכה לחלב המבשל ומבשלים עד שהתערובת מכסה את גב הכף.*
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס