נוטלה, בננה וקרואסון פודינג
אם יש לכם סוכר, חלב, ממרח נוטלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם עם קרואסון נוטלה, פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, ו פודינג קרואסון.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני מחממים עד 350°. חמאה ו 8-by 8 אינץ תבנית אפייה ולהניח בצד.
פרוס קרואסונים בחצי אורך ולסדר חצי מהם לאורך החלק התחתון של המנה החמאה. פיזור בננות פרוסות על קרואסונים חצויים, אז נוטלה dollop על גבי בננות.
מקציפים יחד חלב, שמנת, סוכר וביצים ושופכים חצי מתערובת חלב על קרואסונים.
מניחים קרואסונים הנותרים חצוי על גבי, ואז לשפוך על תערובת חלב שנותר. אפשר לפודינג לחם לשבת במשך שעה, או עד לילה.
מניחים בתנור ואופים עד ביצה מוגדר ונפוח, כ -30 דקות. אפשר לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה.