קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

נוטלה, בננה וקרואסון פודינג

נוטלה, בננה וקרואסון פודינג
אם יש לכם סוכר, חלב, ממרח נוטלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם עם קרואסון נוטלה, פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, ו פודינג קרואסון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני מחממים עד 350°. חמאה ו 8-by 8 אינץ תבנית אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פרוס קרואסונים בחצי אורך ולסדר חצי מהם לאורך החלק התחתון של המנה החמאה. פיזור בננות פרוסות על קרואסונים חצויים, אז נוטלה dollop על גבי בננות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
3
מקציפים יחד חלב, שמנת, סוכר וביצים ושופכים חצי מתערובת חלב על קרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים קרואסונים הנותרים חצוי על גבי, ואז לשפוך על תערובת חלב שנותר. אפשר לפודינג לחם לשבת במשך שעה, או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
מניחים בתנור ואופים עד ביצה מוגדר ונפוח, כ -30 דקות. אפשר לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה