נזיד ארנב עם זיתים ורוזמרין
נזיד ארנב עם זיתים ורוזמרין נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 722 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, מניית עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ארנב מטובל בזיתים, ארנב מטובל בזיתים סדוקים, ו טרין ארנב עם זיתים ירוקים ופיסטוקים.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית. מתבלים את הארנב במלח ופלפל. עבודה ב 2 קבוצות, חום הארנב על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד פריך בכל רחבי, על 10 דקות; להנמיך את החום בינוני עבור אצווה השנייה.
להעביר את הארנב לצלחת גדולה.
מוסיף את היין למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת.
יוצקים את היין לתוך כוס; למחוק את המחבת.
מוסיפים למחבת את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת צרורות רוזמרין ומבשלים, ערבוב, עד רסק עגבניות מתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיף את הארנב וכל מיצים שהצטברו יחד עם היין השמור למחבת ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד רוחש, על 3 דקות.
מוסיפים 2 כוסות של המניה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
מוסיפים את הזיתים ואת 2 כוסות המניה הנותרים ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט והארנב רך, בערך 20 דקות יותר. תשליך את חבילות הרוזמרין.
מגישים את הארנב בקערות רדודות.