נזיד בוטנים מערב אפריקאי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 700 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, ציר עוף, כרוב ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: נזיד בוטנים ממערב אפריקה, תבשיל ירקות ובוטנים מערב אפריקה, ו נזיד עוף-בוטנים מערב אפריקאי.
הוראות
1
מחממים את שמן הבוטנים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר בשמן החם עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את העוף; מבשלים ומערבבים עד השחמה לחלוטין. מתבלים בפלפל האדום המרוסק, במלח ובפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים את ציר העוף על התערובת. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הנוזל ומביאים את התערובת לרתיחה; מפחיתים את החום לנמוך, מכסים את הסיר חלקית במכסה, ומבשלים ברתיחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מערבבים את העגבניות, כרוב ירוק, וחמאת בוטנים למרק. חלק לכסות את הסיר שוב ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עוד 20 דקות.
אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', ריזלינג וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. Pinotage Beeslaar עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.