נזיד בקר הונגרי מבושל לאט
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. אם יש לך פלפל מלח מתובל, אפונה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו נזיד בקר הונגרי מבושל לאט, צלי בקר הונגרי בסיר בישול איטי, ו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. לזרוק בשר בקר, תפוחי אדמה, בצל, קמח, פפריקה, מלח מתובל מתובל זרעי קימל בבישול עד מעורב היטב. מערבבים במרק.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 8 שעות.
מערבבים אפונה ושמנת חמוצה. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות או עד אפונה מכרז.