נזיד בשר בקר צלוי לבבי / סירים איטיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, כרוב ניצנים, מרק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: נזיד בקר לבישול איטי, נזיד בקר לבישול איטי, ו תבשיל בשר בקר לביש איטי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. וממפים תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף או אניה סילפט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מיקום
3
מניחים את כל הירקות לחתוך שלך על גיליון אפייה מוכן, להשתמש 2 במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים במשך 20 דקות, או עד מעט מתרכך. ירקות יבשלו יותר בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים בשר בקר לתוך ziploc גדול עם קמח, מלח ופלפל. לנער את כל החלקים.