נזיד בקר ירקות צלוי לבבי / סירים איטיים
נזיד בשר בקר צלוי לבבי / סירים איטיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, כרוב ניצנים, מרק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: נזיד בקר לבישול איטי, נזיד בקר לבישול איטי, ו תבשיל בשר בקר לביש איטי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. וממפים תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף או אניה סילפט.
מניחים את כל הירקות לחתוך שלך על גיליון אפייה מוכן, להשתמש 2 במידת הצורך.
אופים במשך 20 דקות, או עד מעט מתרכך. ירקות יבשלו יותר בבישול האיטי.
מניחים בשר בקר לתוך ziploc גדול עם קמח, מלח ופלפל. לנער את כל החלקים.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עם טפטוף בייקון (מועדף) או שמן זית. קמח חום מצופה חתיכות בשר מחבת חם לחום שני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.
העברת בשר משחימים לבישול איטי הניח על הגדרה נמוכה.
מוסיפים ירקות קלויים ומרק.ממיסים חמאה לסיר בינוני על אש בינונית.
לטאטא בקמח, מלח ופלפל עד חלקה. לאט לאט לטאטא במרק. המשך לטאטא עד מעובה. מערבבים טימין מיובש ואז מערבבים לתוך סיר איטי.
בואו לבשל במשך 5-8 שעות עד בשר הוא מזלג מכרז. עונה לטעמך.
מגישים חם על פירה או רק על ידי עצמו בקערה.