תבשיל דייגים מפואר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 503 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות מבושלות, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.
הוראות
1
מניחים את הפטריות בסיר קטן, ומכסים עם 1 כוס של ציר העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים כדי לרכך את הפטריות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הפטריות עם כפית מחוררת ושמור הן לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים מחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את EVOO ואת השום, סלרי, עלי מפרץ, גזר, שומר, בצל, צרור עשב וכמה מלח ופלפל. קוק כיסה חלקית 8 עד 10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את היין, העגבניות ואת שאר 2 כוסות ציר עוף.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יוקון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את porcinis והמניות שלהם, מינוס כמה כפות האחרונות שבו חצץ אולי התיישבו. מבשלים כדי לעבות קצת ולשלב טעמים ואז מגניב ולאחסן במקרר לארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני עם אגוזי פיסטוק וטוסט עד ריחני וזהוב. דק קוצצים או לעבד במעבד מזון לפירורים גסים. להחזיר את המחבת כדי לחמם ולהמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את panko וטוסט עד זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוצים
7
מערבבים עם האגוזים הקצוצים ומתבלים עם מלח ופלפל או תיבול פירות ים. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ואת צרור עשב. לחמם את התבשיל, מכוסה, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
לטף את הדגים וצדפות הים יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ממתק תמנון בריט
10
מחממים רסס של שמן או שכבה דקה של ספריי בישול על חום בינוני עד גבוה בכל אחד 2 המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
דַק-
11
מפזרים את ההליבוט עם כמה תיבול פירות ים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוט
12
מפזרים את הצדפות עם קצת מלח. מבשלים את ההליבוט מתובל בצד למטה במשך 3 עד 4 דקות. להעיף ולבשל עד אטום, 2 דקות יותר. כבה את החום ושמור את הדגים במחבת. מבשלים את הצדפות קלע בצד למטה עד הסוכרים לפתח caramelize, ואז להעיף ולבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוט
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר צלחת deglaze המחבת עם קצת ורמוט. מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ורמוט
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
חותכים את הליבוט לחתיכות. מצקת את התבשיל לתוך קערות ו נסטלה בהליבוט וצדפות. למעלה עם ורמוט ורוטב לימון ומקשטים עם פירורי לחם פיסטוק.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.