קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

נזיד דייגים מפואר

נזיד דייגים מפואר
תבשיל דייגים מפואר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 503 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות מבושלות, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.

הוראות

1
מניחים את הפטריות בסיר קטן, ומכסים עם 1 כוס של ציר העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים כדי לרכך את הפטריות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הפטריות עם כפית מחוררת ושמור הן לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים מחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את EVOO ואת השום, סלרי, עלי מפרץ, גזר, שומר, בצל, צרור עשב וכמה מלח ופלפל. קוק כיסה חלקית 8 עד 10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את היין, העגבניות ואת שאר 2 כוסות ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את porcinis והמניות שלהם, מינוס כמה כפות האחרונות שבו חצץ אולי התיישבו. מבשלים כדי לעבות קצת ולשלב טעמים ואז מגניב ולאחסן במקרר לארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני עם אגוזי פיסטוק וטוסט עד ריחני וזהוב. דק קוצצים או לעבד במעבד מזון לפירורים גסים. להחזיר את המחבת כדי לחמם ולהמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את panko וטוסט עד זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מערבבים עם האגוזים הקצוצים ומתבלים עם מלח ופלפל או תיבול פירות ים. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ואת צרור עשב. לחמם את התבשיל, מכוסה, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
לטף את הדגים וצדפות הים יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מחממים רסס של שמן או שכבה דקה של ספריי בישול על חום בינוני עד גבוה בכל אחד 2 המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מפזרים את ההליבוט עם כמה תיבול פירות ים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הליבוטהליבוט
12
מפזרים את הצדפות עם קצת מלח. מבשלים את ההליבוט מתובל בצד למטה במשך 3 עד 4 דקות. להעיף ולבשל עד אטום, 2 דקות יותר. כבה את החום ושמור את הדגים במחבת. מבשלים את הצדפות קלע בצד למטה עד הסוכרים לפתח caramelize, ואז להעיף ולבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר צלחת deglaze המחבת עם קצת ורמוט. מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ורמוטורמוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
חותכים את הליבוט לחתיכות. מצקת את התבשיל לתוך קערות ו נסטלה בהליבוט וצדפות. למעלה עם ורמוט ורוטב לימון ומקשטים עם פירורי לחם פיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ורמוטורמוט
הליבוטהליבוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת

מרכיבים

63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1גזר, קלופים וקצוצים דק או לחתוך לגפרורים קטנים דקיםגזר, קלופים וקצוצים דק או לחתוך לגפרורים קטנים דקים2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, פרוס דק בזוויתסלרי, פרוס דק בזווית7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1קומץפטריות פורצ'יני מיובשות קטנותפטריות פורצ'יני מיובשות קטנות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרEVOO, בתוספת יותרEVOO, בתוספת יותר1שומר הנורה, לרבעים, cored ומאוד פרוס דקשומר הנורה, לרבעים, cored ומאוד פרוס דק2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הליבוט (6 עד 8 מנות)הליבוט (6 עד 8 מנות)1לימון, juicedלימון, juiced21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או בצל, פרוס דקגדול או בצל, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם pankoפירורי לחם panko591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיסטוקים מופגזיםפיסטוקים מופגזים8שרימפס וורידיםצרור עשבי תיבול של מרווה, טימין ופטרוזיליהצרור עשבי תיבול של מרווה, טימין ופטרוזיליה8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל12צדפות ים, רגל גזוז והבקיע בצד 1 עם דפוס צלב-צוהר קטן באמצעות סכין חיתוך חדהצדפות ים, רגל גזוז והבקיע בצד 1 עם דפוס צלב-צוהר קטן באמצעות סכין חיתוך חדה8שרימפס וורידיםתיבול פירות ים, כגון מטחנת פירות הים של רייצ'ל ריי או מפרץ הישןתיבול פירות ים, כגון מטחנת פירות הים של רייצ'ל ריי או מפרץ הישן794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות או עגבניות מבושלותעגבניות חתוכות לקוביות או עגבניות מבושלות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה8שרימפס וורידיםורמוט, עבור deglazingורמוט, עבור deglazing

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.