נזיד הבשר של לאבון
. אם יש לך עלי דפנה, תפוחי אדמה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את הקמח, פלפל שחור, מלח ואבקת שום.
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני. לדלות את חתיכות הבשר בקמח מתובל, ולשחום את הבשר מכל הצדדים בשמן החם.
מערבבים יחד את המים, מרק ירקות, מרק בשר, יין קברנה, טימין, עלי מפרץ, בצל, ושום בתנור הולנדי גדול או סיר כבד.
מוסיפים את הבשר, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את התבשיל עד בשר רך מאוד ונוזל צמצם, על 1 1/2 שעות. מערבבים את הגזר ותפוחי האדמה, להחזיר לרתיחה, ומבשלים עד הירקות רכים, על 30 דקות יותר.
מערבבים את קורנפלור בקערה קטנה עם קצת מים עד חלקה, ומערבבים לתוך התבשיל. מבשלים עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן. התאם מלח ופלפל לפני ההגשה.