נזיד הירקות בסגנון הצרפתי של ג'יימס פיטרסון נטול גלוטן, וצמחוני מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, פטרוזיליה, צ'רביל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צ'ילי כבוש של ג' יימס פיטרסון, ניוקי התרד של ג'יימס פיטרסון, ו ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה משתמש ארטישוק תינוק טרי, לקצץ את העלים החיצוניים שלהם לקלף את הגבעול שלהם. מביאים 4 כוסות מים לרתיחה עם שמן זית בסיר nonaluminum.
מרכיבים שתצטרך
קלמארי שלם נקי (בערך
סטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים כ -15 דקות, או עד שחודרים בקלות עם שיפוד, אבל לא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מסננים, לתת מגניב, לחתוך לחצי מלמעלה למטה. אם אתה משתמש ארטישוק קפוא, להפשיר וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
להביא 5 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
חותכים את הנורה שומר במחצית אנכית, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית לשלוש טריזים, עוזב קטע של הליבה לאורך צד אחד של כל אחת מהפריזים כדי למנוע מהם להתפרק. מרתיחים את הפרוסות השומר במשך כ -10 דקות, עד שהם התרככו אבל עדיין לשמור על מרקם כלשהו.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
6
הסר את השומר עם כפית מחוררת או עכביש ולתת להתקרר על צלחת. אם אתה לא מסיים את התבשיל מיד, שטוף את השומר במסננת מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
באותו סיר, מרתיחים את השעועית הירוקה עד מכרז, כ 5 דקות, להסיר עם כפית מחוררת או עכביש, ולתת להתקרר על צלחת. אם אתה לא מסיים את התבשיל מיד, שטוף את השעועית מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
באותו סיר, להרתיח את האספרגוס במשך 3 עד 5 דקות ולהסיר עם כף מחורץ או עכביש. אם אתה לא מגיש את התבשיל מיד, לשטוף את האספרגוס מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
באותו סיר, מרתיחים את פול שעועית או אפונה טרייה (אין צורך להרתיח אפונה קפואה) ואת התרד במשך 1 דקה, לגרוף עם עכביש, ולשטוף תחת מים זורמים קרים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פול
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
באותו סיר, מרתיחים את השום במשך 15 דקות, או עד שהם חודרים בקלות עם סכין; לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בעוד השום הוא בישול, לשים את הבצל והגזר בסיר 4 ליטר עם חמאה ומים מעל חום בינוני. כאשר המים מתחילים קיטור, לכסות את הסיר, ולהקטין את החום לנמוך. מבשלים עד שהירקות מתרככים אבל עדיין יש קצת מרקם כאשר אתה לתקוע אותם עם סכין קילוף, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
בעוד הבצל והגזר מתבשלים, מבשלים את הפטריות עם הקרם בסיר בינוני על חום בינוני עד שהקרם מתחיל להתעבות מעט, כ -10 דקות. מערבבים את עירית, פטרוזיליה, ו chervil ומתבלים לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
Chervil
1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
ממש לפני ההגשה, לשלב את הירקות בסיר גדול, רחב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
יוצקים מעל תערובת פטריות שמנת לחמם בעדינות את כל הירקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים על צלחות חמות.