נזיד שעועית שחורה עם תירס מוקרם שרי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? נזיד שעועית שחורה עם תירס מוקרם שרי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 895 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם נקניק חזיר, שרי יבש בינוני, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. וזה טוב. נסו צ'יפוטלה, תירס ונזיד שעועית שחורה, שעועית ירוקה, תירס קלוי וסלט שעועית שחורה, ו תבשיל שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, השום, כמון, קאיין וקינמון, מכסים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כמה פעמים, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד מבריק, על 1 דקה.
מוסיף את המניה, שעועית שחורה ונקניק ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, מבשלים את התירס בשמנת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 10 דקות.
מוסיפים את השרי והבצל הירוק ומבשלים עוד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מצקת את התבשיל לתוך קערות, כפית את התירס על גבי ומגישים.