נחש קלצונה מפחיד
נחש קלצונה מפחיד דורש על 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך גבינת מוצרלה, מים חמים, פפרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו קלצונה נושך-נחש, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, ו נחש נושך (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הסוכר במים החמים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מפזרים את השמרים על המים, ולתת לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת. מערבבים בשמן, מלח, ו 2 כוסות קמח, ומערבבים על נמוך עד התערובת יוצרת בצק רטוב. עם ריצת המכונה, מוסיפים 1 כוס קמח, 1/4 כוס בכל פעם, ולשים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה לכדור. ללוש במשך 3 עד 5 דקות יותר, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מערבבים את הריקוטה, מוצרלה וגבינות פרמזן, פפרוני, פטרוזיליה, תיבול איטלקי, זיתים, פלפל ירוק ופטריות בקערה גדולה, ומניחים בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
אגרוף למטה את הבצק, ולגלגל אותו החוצה לרצועה ארוכה, שטוחה על 9 אינץ 'רחב על ידי 30 אינץ' ארוך. כפית את תערובת המילוי במורד מרכז רצועת הבצק, משאיר כ 1 אינץ ' על כל הצדדים לאיטום. משוך את הקצוות של הבצק יחד; קמצוץ לאטום וליצור גליל ארוך, מלא.
מניחים את הגליל, את צד התפר למטה, על נייר הקלף בצורת "s" snakey, ומכניסים את הקצוות מתחת לאטום. מקציפים את הביצה בקערה עם 1 כף מים, ומברישים את הביצה לשטוף את calzone.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, עד calzone הוא חום זהוב.
תן מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות בודדות.