קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

נחש קלצונה מפחיד

נחש קלצונה מפחיד
נחש קלצונה מפחיד דורש על 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך גבינת מוצרלה, מים חמים, פפרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו קלצונה נושך-נחש, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, ו נחש נושך (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את הסוכר במים החמים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
2
מפזרים את השמרים על המים, ולתת לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת. מערבבים בשמן, מלח, ו 2 כוסות קמח, ומערבבים על נמוך עד התערובת יוצרת בצק רטוב. עם ריצת המכונה, מוסיפים 1 כוס קמח, 1/4 כוס בכל פעם, ולשים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה לכדור. ללוש במשך 3 עד 5 דקות יותר, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את הריקוטה, מוצרלה וגבינות פרמזן, פפרוני, פטרוזיליה, תיבול איטלקי, זיתים, פלפל ירוק ופטריות בקערה גדולה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פלפל ירוקפלפל ירוק
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
פפרוניפפרוני
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אגרוף למטה את הבצק, ולגלגל אותו החוצה לרצועה ארוכה, שטוחה על 9 אינץ 'רחב על ידי 30 אינץ' ארוך. כפית את תערובת המילוי במורד מרכז רצועת הבצק, משאיר כ 1 אינץ ' על כל הצדדים לאיטום. משוך את הקצוות של הבצק יחד; קמצוץ לאטום וליצור גליל ארוך, מלא.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
7
מניחים את הגליל, את צד התפר למטה, על נייר הקלף בצורת "s" snakey, ומכניסים את הקצוות מתחת לאטום. מקציפים את הביצה בקערה עם 1 כף מים, ומברישים את הביצה לשטוף את calzone.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קערהקערה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, עד calzone הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות בודדות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.