נטילות שוקולד עם גרניטה של פולי קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Natillas שוקולד עם קפה שעועית Granitan. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פולי קפה גרניטה, תמצית ונילן, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קפה Granita, קפה Granita, ו קפה Granita (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
יוצקים 3 כוסות חלב מלא לתוך סיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא חלב כדי להתבשל מעל חום בינוני גבוה.
הסר מהחום; לכסות ולתת תלול 15 דקות.
להקציף חלמונים ביצה 1/4 כוס חלב בקערה בינונית כדי להתמזג. לנפות קורנפלור מעל; להקציף עד תערובת מעורבב וחלק. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם. החזר תערובת לאותו סיר.
תערובת להקציף כל הזמן על חום בינוני עד פודינג רותח, מתעבה, והוא חלק, על 4 דקות. להשליך שעועית וניל.
לטאטא חלב מרוכז ממותק וניל, ולאחר מכן לטאטא בשוקולד נמס.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך כוס מדידה 4 כוס. מחלקים פודינג שוקולד בין 8 גביעים או כוסות קינוח (לאפשר כ 1/2 כוס פודינג שוקולד לכל כוס). מכסים פודינג ומקררים בין לילה.
למעלה כל מנה עם כף של granita ומגישים.