קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף

נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לנטוש פזיז: סלמון ממולא עם רוטב מיונז חריף. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, לאפות, למקם את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב מרוכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קיצור דרך Tres Leches עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו נטישה פזיזה: צרוב Ahi Tunan על מיטה של סרטי קישואים ופסטה מחיטה מלאה עם רוטב חריף, נטישה פזיזה: מגדל טונה טרי, ו נטישה פזיזה: מניית ירקות קלה משאריות ישנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להפוך את המרינדה, וזה די קל, אבל הייתי ממליץ לעשות כמה שעות לפני השימוש כדי לאפשר זמן להתקרר. בקערה קטנה לשלב 1/4 כוס מים קרים עם כף 1 של קורנפלור ולהקציף יחד. שמור בצד לשימוש later.In סיר קטן מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג ' ינג ' ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומס.עכשיו, להוסיף את תערובת המים קורנפלור ומבשלים עד המרינדה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בואו המרינדה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני לשפוך על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילה.עכשיו להכין את הסלמון על ידי מלית עם גבינת שמנת! ראשית, קח סכין משונן (סכין סטייק) ולעשות חריץ לאורכו בפילה הסלמון מבלי לחתוך את כל הדרך. בעיקרון לעשות כיס קטן.מצאתי את הדרך הטובה ביותר למלא את הסלמון עם גבינת השמנת היא לחתוך פרוסות קטנות מהבלוק וללחוץ לחתיכות על אורך הסלמון. תדחפי את רצועות גבינת השמנת לסלמון ותלחצי למטה.קו גיליון אפייה עם נייר לרסס עם תרסיס שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים את פילה הסלמון על נייר הכסף. כפית קצת מרינדה נוספת על גבי הסלמון ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות. בעוד הסלמון הוא אפייה להפוך את מיונז קל מתובל! רק לערבב יחד את המיונז וsriracha ולאחר מכן להוסיף את חלב מרוכז. אתה יכול להתאים את המיונז להיות מתובל או מתוק בהתאם שלךpalette.אתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים כמה כפות בשקית ניילון קטנה ולחתוך את פינה.כאשר הסלמון נעשה, למשוך אותו החוצה, מפזרים בצל ירוק טפטוף עם מיונז חריף! אני מבטיח, זה יהיה צלחת נמס-in-your-פה! החלק הגדול ביותר הוא כי המרינדה ניתן לשמור (רק להרתיח אותו לאחר השימוש ולשים במקרר) ואת מיונז מתובל ניתן לשמור גם כן. אם אתה רוצה לעשות את המנה בתוך שבוע או שבועיים כל מה שאתה צריך זה סלמון, גבינת שמנת ובצל ירוק! אתה יכול להשתמש במרינדה עבור עוף או כל דג אחר. אני בטוח שאתה יכול להיות יצירתי עם מיונז חריף מדי. ;) להצמיד אותו
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
SrirachaSriracha
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

3ריבס, קצוץ טרי או קפואאסיהאסיה5(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)חלב מרוכזחלב מרוכז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס3ריבס, קצוץ טרי או קפואcippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקcippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק0(יכול להיות או להרחיק)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה3בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז בהירמיונז בהיר3ריבס, קצוץ טרי או קפואעם 1 כף מיץעם 1 כף מיץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עגבניות מיובשות בשמןעגבניות מיובשות בשמן3ריבס, קצוץ טרי או קפואמניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילהמניחים את הסלמון בתבנית אפייה רדודה ומרינדה לפחות 30 דקות במקרר. אתה יכול לעשות את זה בלילה שלפני ומרינדה לילה3ריבס, קצוץ טרי או קפואסלמון ממולא ברוטב מיונז חריףסלמון ממולא ברוטב מיונז חריף340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 מנות סלמון( על כל), skinless2 מנות סלמון( על כל), skinless3ריבס, קצוץ טרי או קפואקישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)06 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)רוטב חריף Srirachaרוטב חריף Sriracha1קטןאתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים 3 כפות בשקית ניילון לגזור פינהאתה יכול פשוט לטפטף מיונז על גבי הסלמון או שאתה יכול צינור זה דרך שקיות פלסטיק. פשוט לשים 3 כפות בשקית ניילון לגזור פינה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים1כוס מים נוספתכוס מים נוספת3ריבס, קצוץ טרי או קפואאופיםאופים1קטןבסיר מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג'ינג'ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש. להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומסבסיר מעל חום בינוני, לשלב הנותרים 1 כוס מים, רוטב סויה, ג'ינג'ר הקרקע, אבקת שום, סוכר חום, ודבש. להקציף ולהביא לרתיחה עד הסוכר החום הוא מומס3ריבס, קצוץ טרי או קפואלהצמיד אותולהצמיד אותו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.