קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

ניו אורלינס ממולאת ארטישוק

ניו אורלינס ממולאת ארטישוק
. אם יש לך בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.

הוראות

1
הכן את הארטישוק על ידי חיתוך תחתית הגבעולים וקיצוץ קצות העלים. זה הכי קל להשתמש במספריים עבור העלים. לקרוע את העלים הקטנים סביב הבסיס ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
מניחים את הארטישוקים לסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים צלחת על גביהם כדי למנוע מהארטישוקים לצוף מחוץ למים. מכסים במכסה ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 עד 15 דקות, או עד כמה העלים צפים במים; לנקז להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הגבינה, הזיתים, הפטרוזיליה, השום, הבצל הירוק, הסלרי והפלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ הלימון, רוטב פלפל חריף, אנשובי, רוטב ווסטרשייר, שמן זית ומלח; מערבבים לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אנשוביאנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לקרוע ריבוע אחד גדול של רדיד אלומיניום עבור כל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים ארטישוק במרכז ריבוע ומניחים כ 1/2 כפית של תערובת הגבינה מתחת לכל עלה. תביא את נייר הכסף סביב הארטישוק משאיר את החלק העליון פתוח.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים מתלה חוט או steamer הכנס לתוך החלק התחתון של הסיר הגדול. מלא עם כ 3 אינץ ' של מים מתוקים, או כך ארטישוק להישאר מעל פני המים. מניחים ארטישוקים בסיר זקוף ומביאים לרתיחה. לכסות ולתת ארטישוק קיטור במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר מן הסיר ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף