קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ניו אינגלנד מולסה עוגיות זנגביל

ניו אינגלנד מולסה עוגיות זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ניו אינגלנד מולסה עוגיות זנגביל. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אם יש לך זנגביל טחון, קליפת לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל מולסה, עוגיות זנגביל (ier) שוקולד צ'אנק מולסה, ו עוגת זנגביל ניו אינגלנד עם ממרח חמאת מייפל תפוחים.

הוראות

1
מערבבים 5 1/4 כוסות קמח, קינמון, זנגביל, ציפורן, ומלח בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג היטב. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה וקיצור בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים 1 כוס סוכר, מולסה, קליפת לימון ופעימה עד חלקה. מקציפים בביצה ובחמאה. מערבבים 2 כפיות מים וסודה לשתייה בכוס קטנה כדי להתמזג; הכה לתערובת חמאה. מקציפים בתערובת קמח ב 2 תוספות. מערבבים יותר קמח, 1/4 כוס בכל פעם, עד צורות בצק מעט מוצק. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים. צור כל אחד לדיסק. לעטוף דיסקים להירגע עד המשרד מספיק כדי לגלגל, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור. לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קליפת לימוןקליפת לימון
מולסהמולסה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
גלולגלול
עוטףעוטף
ביצהביצה
3
עבודה עם דיסק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק בין גיליונות נייר שעווה למלבן 16x12 אינץ', מדי פעם הרמת נייר כדי להחליק קמטים. באמצעות חותכי 4 עד 5 אינץ', לגזור אנשים זנגביל ילד וילדה. משוך משם בצק עודף סביב מגזרות; לשטח, לעטוף, וצינה בצק עודף. שקופית תבנית אפייה ללא מסגרת או אפייה הפוכה תחת נייר שעווה עם מגזרות וצינה עד המשרד. חזור עם דיסקי הבצק הנותרים, קירור מגזרות על נייר שעווה על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אנשים זנגבילאנשים זנגביל
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מרדדים בצק עודף ולעשות יותר עוגיות, באמצעות כל הבצק. (
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
5
עוגיות לגזור ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
6
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש ל 177°. באמצעות מרית מתכת דקה, להרים עוגיות מצוננות מנייר שעווה ולהעביר גיליון אפייה, המרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
תנורתנור
7
אופים עד כהה בקצוות ופשוט המשרד לגעת במרכז, על 12 דקות. מגניב על גיליון 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
9
אופים עוגיות שנותרו, גיליון 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מנפים אבקת סוכר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים במיץ לימון וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ תירססירופ תירס
3
מערבבים מספיק מים על ידי כפית לחפוף כדי ליצור ציפוי חלק רך מספיק כדי צינור אבל מוצק מספיק כדי להחזיק צורה. מחלקים ל 3 או 4 מנות גוון עם צבע מאכל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
ציפויציפוי
מיםמים
4
כפית הדובדבן לתוך שקית בצק (או שקיות אם באמצעות יותר מ 1 צבע) מצויד קטן (1/16 - עד 1/8 אינץ') קצה רגיל. מסדרים עוגיות על משטח העבודה. ציפוי צינור על עוגיות בדפוסים הרצויים. החל קישוטים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
בואו עוגיות לעמוד עד הדובדבן יבש. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. חנות עוגיות אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי