ניו אינגלנד מולסה עוגיות זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ניו אינגלנד מולסה עוגיות זנגביל. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אם יש לך זנגביל טחון, קליפת לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל מולסה, עוגיות זנגביל (ier) שוקולד צ'אנק מולסה, ו עוגת זנגביל ניו אינגלנד עם ממרח חמאת מייפל תפוחים.
הוראות
מערבבים 5 1/4 כוסות קמח, קינמון, זנגביל, ציפורן, ומלח בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג היטב. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה וקיצור בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים 1 כוס סוכר, מולסה, קליפת לימון ופעימה עד חלקה. מקציפים בביצה ובחמאה. מערבבים 2 כפיות מים וסודה לשתייה בכוס קטנה כדי להתמזג; הכה לתערובת חמאה. מקציפים בתערובת קמח ב 2 תוספות. מערבבים יותר קמח, 1/4 כוס בכל פעם, עד צורות בצק מעט מוצק. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים. צור כל אחד לדיסק. לעטוף דיסקים להירגע עד המשרד מספיק כדי לגלגל, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור. לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.)
עבודה עם דיסק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק בין גיליונות נייר שעווה למלבן 16x12 אינץ', מדי פעם הרמת נייר כדי להחליק קמטים. באמצעות חותכי 4 עד 5 אינץ', לגזור אנשים זנגביל ילד וילדה. משוך משם בצק עודף סביב מגזרות; לשטח, לעטוף, וצינה בצק עודף. שקופית תבנית אפייה ללא מסגרת או אפייה הפוכה תחת נייר שעווה עם מגזרות וצינה עד המשרד. חזור עם דיסקי הבצק הנותרים, קירור מגזרות על נייר שעווה על גיליונות אפייה.
מרדדים בצק עודף ולעשות יותר עוגיות, באמצעות כל הבצק. (
עוגיות לגזור ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש ל 177°. באמצעות מרית מתכת דקה, להרים עוגיות מצוננות מנייר שעווה ולהעביר גיליון אפייה, המרווח 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד כהה בקצוות ופשוט המשרד לגעת במרכז, על 12 דקות. מגניב על גיליון 5 דקות.
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
אופים עוגיות שנותרו, גיליון 1 בכל פעם.
מנפים אבקת סוכר לקערה בינונית.
מערבבים במיץ לימון וסירופ תירס.
מערבבים מספיק מים על ידי כפית לחפוף כדי ליצור ציפוי חלק רך מספיק כדי צינור אבל מוצק מספיק כדי להחזיק צורה. מחלקים ל 3 או 4 מנות גוון עם צבע מאכל, אם תרצה בכך.
כפית הדובדבן לתוך שקית בצק (או שקיות אם באמצעות יותר מ 1 צבע) מצויד קטן (1/16 - עד 1/8 אינץ') קצה רגיל. מסדרים עוגיות על משטח העבודה. ציפוי צינור על עוגיות בדפוסים הרצויים. החל קישוטים לפי הצורך.
בואו עוגיות לעמוד עד הדובדבן יבש. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. חנות עוגיות אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)