ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט הוא lacto אובו צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, בישול תפוחים, טפיוקה מיידית), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Galette צ'דר תפוחים, תפוחי אדמה גאלט עם קרום צ'דר, ו גלט פשטידת עוף עם קרום צ'דר-טימין.
הוראות
1
הפוך את הבצק
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
2
חותכים את החמאה לקוביות. בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
השתמש בידיים הנקיות שלך כדי למעוך את הקמח והחמאה יחד, פירוק החמאה לחתיכות קטנות יותר עד התערובת דומה ארוחה גסה ולא מדובללת עם כמה חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
לקלף, ליבה, לרבע את התפוחים, מניחים במים עם מיץ לימון: מחממים תנור ל 204° (205°C). הכן קערה גדולה חצי מלאה במים. לסחוט לתוכו את המיץ של חצי לימון (ולשים את לימון סחוט מדי אם אתה רוצה). לקלף, לרבעון, וליבות התפוחים, ולמקם לתוך המים חומציים בזמן שאתה עובד כדי לשמור על התפוחים מ discoloring.
הסר את מגורי התפוחים מהמים. פרוס כל רבעון תפוח לתוך 4 או 5 פרוסות, לאורך, על 1/4 אינץ 'עד 3/8 אינץ' עבה בקצה הרחב ביותר. להחזיר את פרוסות התפוח למים חומציים.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מסדרים פרוסות תפוח על הבצק: החל מ 2 אינץ ' מהיקף הבצק עגול, מסדרים את פרוסות התפוח, זה לצד זה, בתבנית מעגלית, ממלאים את המעגל. זה בסדר אם חלק מפרוסות התפוח חופפות קצת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מפזרים גבינה, מקפלים קצוות בקפלים:
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
מפזרים את החלק העליון של התפוחים עם גבינת צ ' דר מגוררת. מקפלים בעדינות את הבצק על פרוסות התפוח, ויוצרים קפלים עם הבצק כל כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מניחים ביצה בקערה קטנה עם כפית מים, להכות עם מזלג או לטאטא עד חלקה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הביצה לשטוף את הגבול החשוף של הבצק (לא לשים על התפוחים, רק את הבצק).
אופים במשך 10 עד 15 דקות (עד תחילת חום) ב 204° (205°C). ואז להוריד את הטמפרטורה ל375 (190°C) ואופים במשך 15 עד 20 דקות יותר, עד התפוחים מבושלים דרך ואת הקרום הוא השחמה יפה.