קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט

ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט
ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט הוא lacto אובו צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, בישול תפוחים, טפיוקה מיידית), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Galette צ'דר תפוחים, תפוחי אדמה גאלט עם קרום צ'דר, ו גלט פשטידת עוף עם קרום צ'דר-טימין.

הוראות

1
הפוך את הבצק
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
2
חותכים את החמאה לקוביות. בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים את קוביות החמאה על הקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
השתמש בידיים הנקיות שלך כדי למעוך את הקמח והחמאה יחד, פירוק החמאה לחתיכות קטנות יותר עד התערובת דומה ארוחה גסה ולא מדובללת עם כמה חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיף את השמנת החמוצה וכמה כפות גבינת צ ' דר חדה מגוררת דק ומערבבים עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר חדהגבינת צ ' דר חדה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
6
לאסוף את התערובת עם הידיים וליצור כדור. לעצב את הכדור לדיסק.
7
מפזרים מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד, ומקררים במקרר לפחות 30 דקות ועד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הכן את גאלט
9
לקלף, ליבה, לרבע את התפוחים, מניחים במים עם מיץ לימון: מחממים תנור ל 204° (205°C). הכן קערה גדולה חצי מלאה במים. לסחוט לתוכו את המיץ של חצי לימון (ולשים את לימון סחוט מדי אם אתה רוצה). לקלף, לרבעון, וליבות התפוחים, ולמקם לתוך המים חומציים בזמן שאתה עובד כדי לשמור על התפוחים מ discoloring.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הסר את מגורי התפוחים מהמים. פרוס כל רבעון תפוח לתוך 4 או 5 פרוסות, לאורך, על 1/4 אינץ 'עד 3/8 אינץ' עבה בקצה הרחב ביותר. להחזיר את פרוסות התפוח למים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים פרוסות תפוח, מפזרים סירופ מייפל, קינמון, טפיוקה דקה, גרידה: 
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה דקהטפיוקה דקה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מסננים את פרוסות התפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מניחים את פרוסות התפוח בחזרה בקערה ריקה עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים סירופ מייפל וקינמון וזורקים בעדינות כך שפרוסות התפוח מצופות קלות בשניהם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מוסיפים את הטפיוקה הדקה ואת גרידת הלימון. לזרוק בעדינות שוב.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה דקהטפיוקה דקה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
7
מגלגלים את הבצק, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת: על משטח נקי, מקומח קלות, שטוח, מניחים את דיסק הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
רול החוצה עם מערוך לעובי אפילו על 14 אינץ ' רחב. בעדינות להעביר את הבצק מגולגל החוצה גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מסדרים פרוסות תפוח על הבצק: החל מ 2 אינץ ' מהיקף הבצק עגול, מסדרים את פרוסות התפוח, זה לצד זה, בתבנית מעגלית, ממלאים את המעגל. זה בסדר אם חלק מפרוסות התפוח חופפות קצת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מפזרים גבינה, מקפלים קצוות בקפלים: 
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
מפזרים את החלק העליון של התפוחים עם גבינת צ ' דר מגוררת. מקפלים בעדינות את הבצק על פרוסות התפוח, ויוצרים קפלים עם הבצק כל כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
מניחים ביצה בקערה קטנה עם כפית מים, להכות עם מזלג או לטאטא עד חלקה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הביצה לשטוף את הגבול החשוף של הבצק (לא לשים על התפוחים, רק את הבצק). 
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים את הביצה שטף קרום עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
אופים במשך 10 עד 15 דקות (עד תחילת חום) ב 204° (205°C). ואז להוריד את הטמפרטורה ל375 (190°C) ואופים במשך 15 עד 20 דקות יותר, עד התפוחים מבושלים דרך ואת הקרום הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מגניב עד רק מעט חם לפני ההגשה.

מרכיבים

200פלפל האבנרו1/2 כוסות קמח לכל מטרה1/2 כוסות קמח לכל מטרה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2מקלות(3/4 כוסות, 6 אונקיות, 170 גרם) חמאה ללא מלח(3/4 כוסות, 6 אונקיות, 170 גרם) חמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(85 מ (85 מ " ל) שמנת חמוצה (שומן מלא, לא אור)2קרום: פירורי קרקר גרהםגבינת צ'דר מגוררת דקגבינת צ'דר מגוררת דק4תפוחים בישול טוב, כגון מקינטוש, קורטלנד, Jonagold, פיפין, זהב טעים, יונתן, פוג'י, או תערובת של תפוחים שונים בישול (לא אדום טעים)תפוחים בישול טוב, כגון מקינטוש, קורטלנד, Jonagold, פיפין, זהב טעים, יונתן, פוג'י, או תערובת של תפוחים שונים בישול (לא אדום טעים)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1חצי לימון, או מיץ של חצי לימון (כדי acidulate המים להחזקת התפוחים בזמן שאתה לקלף אותם כדי למנוע מהם discoloring)חצי לימון, או מיץ של חצי לימון (כדי acidulate המים להחזקת התפוחים בזמן שאתה לקלף אותם כדי למנוע מהם discoloring)1גבינת פרמזן מגוררתסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טפיוקה דקה או טפיוקה מיידית עבור thickener (יכול להחליף עמילן תירס)טפיוקה דקה או טפיוקה מיידית עבור thickener (יכול להחליף עמילן תירס)1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר מגוררת ארוזה קלותגבינת צ'דר מגוררת ארוזה קלות1ביצה עבור ביצה לשטוףביצה עבור ביצה לשטוף1עבור כל אחד.סוכר גס לזלף על הקרוםסוכר גס לזלף על הקרום