ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט הוא lacto אובו צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, בישול תפוחים, טפיוקה מיידית), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Galette צ'דר תפוחים, תפוחי אדמה גאלט עם קרום צ'דר, ו גלט פשטידת עוף עם קרום צ'דר-טימין.
הוראות
1
הפוך את הבצק
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
2
חותכים את החמאה לקוביות. בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים את קוביות החמאה על הקמח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
השתמש בידיים הנקיות שלך כדי למעוך את הקמח והחמאה יחד, פירוק החמאה לחתיכות קטנות יותר עד התערובת דומה ארוחה גסה ולא מדובללת עם כמה חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיף את השמנת החמוצה וכמה כפות גבינת צ ' דר חדה מגוררת דק ומערבבים עם מזלג עד incorporated.
לאסוף את התערובת עם הידיים וליצור כדור. לעצב את הכדור לדיסק.
7
מפזרים מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד, ומקררים במקרר לפחות 30 דקות ועד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הכן את גאלט
9
לקלף, ליבה, לרבע את התפוחים, מניחים במים עם מיץ לימון: מחממים תנור ל 204° (205°C). הכן קערה גדולה חצי מלאה במים. לסחוט לתוכו את המיץ של חצי לימון (ולשים את לימון סחוט מדי אם אתה רוצה). לקלף, לרבעון, וליבות התפוחים, ולמקם לתוך המים חומציים בזמן שאתה עובד כדי לשמור על התפוחים מ discoloring.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הסר את מגורי התפוחים מהמים. פרוס כל רבעון תפוח לתוך 4 או 5 פרוסות, לאורך, על 1/4 אינץ 'עד 3/8 אינץ' עבה בקצה הרחב ביותר. להחזיר את פרוסות התפוח למים חומציים.
מוסיפים את הטפיוקה הדקה ואת גרידת הלימון. לזרוק בעדינות שוב.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה דקה
כסף ללא נעליים
7
מגלגלים את הבצק, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת: על משטח נקי, מקומח קלות, שטוח, מניחים את דיסק הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
רול החוצה עם מערוך לעובי אפילו על 14 אינץ ' רחב. בעדינות להעביר את הבצק מגולגל החוצה גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מסדרים פרוסות תפוח על הבצק: החל מ 2 אינץ ' מהיקף הבצק עגול, מסדרים את פרוסות התפוח, זה לצד זה, בתבנית מעגלית, ממלאים את המעגל. זה בסדר אם חלק מפרוסות התפוח חופפות קצת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מפזרים גבינה, מקפלים קצוות בקפלים:
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
מפזרים את החלק העליון של התפוחים עם גבינת צ ' דר מגוררת. מקפלים בעדינות את הבצק על פרוסות התפוח, ויוצרים קפלים עם הבצק כל כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
מניחים ביצה בקערה קטנה עם כפית מים, להכות עם מזלג או לטאטא עד חלקה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הביצה לשטוף את הגבול החשוף של הבצק (לא לשים על התפוחים, רק את הבצק).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים את הביצה שטף קרום עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
אופים במשך 10 עד 15 דקות (עד תחילת חום) ב 204° (205°C). ואז להוריד את הטמפרטורה ל375 (190°C) ואופים במשך 15 עד 20 דקות יותר, עד התפוחים מבושלים דרך ואת הקרום הוא השחמה יפה.