ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט הוא lacto אובו צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, בישול תפוחים, טפיוקה מיידית), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Galette צ'דר תפוחים, תפוחי אדמה גאלט עם קרום צ'דר, ו גלט פשטידת עוף עם קרום צ'דר-טימין.
הוראות
1
הפוך את הבצק
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
2
חותכים את החמאה לקוביות. בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מפזרים את קוביות החמאה על הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
השתמש בידיים הנקיות שלך כדי למעוך את הקמח והחמאה יחד, פירוק החמאה לחתיכות קטנות יותר עד התערובת דומה ארוחה גסה ולא מדובללת עם כמה חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מוסיף את השמנת החמוצה וכמה כפות גבינת צ ' דר חדה מגוררת דק ומערבבים עם מזלג עד incorporated.
לאסוף את התערובת עם הידיים וליצור כדור. לעצב את הכדור לדיסק.
7
מפזרים מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד, ומקררים במקרר לפחות 30 דקות ועד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
הכן את גאלט
9
לקלף, ליבה, לרבע את התפוחים, מניחים במים עם מיץ לימון: מחממים תנור ל 204° (205°C). הכן קערה גדולה חצי מלאה במים. לסחוט לתוכו את המיץ של חצי לימון (ולשים את לימון סחוט מדי אם אתה רוצה). לקלף, לרבעון, וליבות התפוחים, ולמקם לתוך המים חומציים בזמן שאתה עובד כדי לשמור על התפוחים מ discoloring.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)
1
הסר את מגורי התפוחים מהמים. פרוס כל רבעון תפוח לתוך 4 או 5 פרוסות, לאורך, על 1/4 אינץ 'עד 3/8 אינץ' עבה בקצה הרחב ביותר. להחזיר את פרוסות התפוח למים חומציים.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מסדרים פרוסות תפוח על הבצק: החל מ 2 אינץ ' מהיקף הבצק עגול, מסדרים את פרוסות התפוח, זה לצד זה, בתבנית מעגלית, ממלאים את המעגל. זה בסדר אם חלק מפרוסות התפוח חופפות קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מפזרים גבינה, מקפלים קצוות בקפלים:
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
מפזרים את החלק העליון של התפוחים עם גבינת צ ' דר מגוררת. מקפלים בעדינות את הבצק על פרוסות התפוח, ויוצרים קפלים עם הבצק כל כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1
מניחים ביצה בקערה קטנה עם כפית מים, להכות עם מזלג או לטאטא עד חלקה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הביצה לשטוף את הגבול החשוף של הבצק (לא לשים על התפוחים, רק את הבצק).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים את הביצה שטף קרום עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולה
1
אופים במשך 10 עד 15 דקות (עד תחילת חום) ב 204° (205°C). ואז להוריד את הטמפרטורה ל375 (190°C) ואופים במשך 15 עד 20 דקות יותר, עד התפוחים מבושלים דרך ואת הקרום הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'