ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה
ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מרווה בתוספת עלים, בטטות אדומות עור, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה, ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה, ו ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב חמאה חומה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על צלחת; מיקרוגל על גבוה עד מכרז, על 5 דקות לכל צד.
חתוך לחצי וקריר. לגרד בשר בטטה לתוך קערה בינונית מחית; להעביר 3 כוסות לקערה גדולה.
מוסיף גבינת ריקוטה; להתמזג היטב.
מוסיפים גבינת פרמזן, סוכר חום, 2 כפיות מלח, אגוז מוסקט; מחית להתמזג.
מערבבים בקמח, כ 1/2 כוס בכל פעם, עד צורות בצק רכות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח; לחלק ל 6 חתיכות שוות.
גלגול בין כפות הידיים ומשטח עבודה מקומח, יוצר כל חתיכה לתוך חבל 20 אינץ 'ארוך (על 1 אינץ' קוטר), זרועים קמח לפי הצורך אם דביק.
חותכים כל חבל ל -20 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה מעל tines של מזלג להזרקה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים 2 כפות מלח וחוזרים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להרתיח ניוקי עד במכרז, 5 עד 6 דקות.
להעביר ניוקי לנקות גיליון אפייה מעוטר. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 300°f. חמאה להמס בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה. מבשלים עד מוצקי חמאה הם חומים ויש להם ארומה קלויה, מחבת מתערבלת מדי פעם, על 5 דקות.
הוסף מרווה קצוצה (תערובת יהיה בועה למעלה). כבה את החימום. חמאת מרווה העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
להעביר חצי חמאה מרווה למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה.
תוסיף חצי ניוקי. Sauté עד ניוקי מחומם דרך, כ 6 דקות. מחבת ריקה על תבנית אפייה מעוטרת; מניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם חמאת מרווה הנותרים ניוקי.
מחלקים ניוקי ורוטב בין קערות רדודות.