מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ניוקי בטטה, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו ניוקי בטטה עם חמאה חומה פריכה עם פטריות קרמל בלסמיות + גבינת עיזים, ניוקי תפוחי אדמה עם פטריות מטוגנות, ו ניוקי תפוחי אדמה עם חמאת שום, פטריות וחלזונות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן ניוקי על פי הוראות החבילה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף פטריות; לטגן 3 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים שום בצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הסר ממחבת. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, מרווה, ותערובת פטריות.