קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ניוקי דלעת ריקוטה

ניוקי דלעת ריקוטה
מתכון דלעת ריקוטה ניוקי יכול להתבצע בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 646 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מרווה, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ניוקי דלעת ריקוטה עם חמאה חומה וניל, ניוקי דלעת עם ברוקולי Rabe ו ריקוטה מעושן, ו ניוקי ריקוטה.

הוראות

1
הפוך את בצק ניוקי ריקוטה דלעת: 
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מערבבים את מחית הדלעת, ריקוטה, פרמזן, ביצים ומלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים היטב עם הידיים. הבצק צריך להיות דביק מאוד, בלתי אפשרי לעבוד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מוסיפים עוד חצי כוס קמח ומערבבים את זה פנימה — אתה רוצה שהבצק עדיין יהיה דביק למדי, אבל גמיש מספיק כדי לעצב לתוך בול עץ גדול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
אם זה לא, לשמור על הוספת קצת קמח בכל פעם עד שתוכל לקבל בצק רך כי יהיה rollable. זה לא צריך לדרוש יותר מ 4 כוסות קמח. מכסים את הבצק במגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף מספיק מלח אליו כך המים טעם מלוח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
תן לזה להתבשל בזמן שאתה עושה את הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
מרדדים את הבצק וחותכים את הניוקי: כדי להפוך את הניוקי, להפיץ קצת קמח על משטח עבודה גדול ויש לי יותר קמח מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים את יומן הבצק לארבעה חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
קח חתיכה אחת וחתוך אותה לשניים.
11
מגלגלים את חתיכת הבצק לנחש בעובי של 1/2 אינץ', ואז חותכים אותו לחתיכות על רוחב המזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
השתמש בחלק האחורי של מזלג כדי ליצור חריצים בניוקי: אבק הניוקי עם קצת קמח, ולאחר מכן להשתמש באצבע אחת כדי לדחוף את הכופתה עד על הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
13
תן לניוקי לרדת חזרה אל משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
14
זה עושה שני דברים: זה הופך את הכופתה לדקה וקלה יותר, וזה יוצר שקעים ורכסים שהרוטב יכול להיאחז בהם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
אם כל זה יותר מדי טרחה בשבילך, לדלג על זה. הניוקי לא יהיה כל כך טוב, אבל עדיין יהיה להם טעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
16
מרתיחים את הניוקי: באמצעות מרית מתכת, בעדינות להרים כמה ניוקי בכל פעם ושחרר אותם לתוך המים. להגביר את החום לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
מרתיחים אלה ניוקי עד שהם צפים, ואז להסיר אותם עם כפית מחוררת או skimmer עכביש.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
18
הניחו את הניוקי המבושל על תבנית אפייה וזרקו עם מעט שמן זית כדי שלא יישארו יחד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
19
חזור! עכשיו לחזור לחלק הגדול הבא של בצק ולחזור על התהליך. חשוב להרתיח ניוקי בקבוצות קטנות כך שהם לא נדבקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
20
ניוקי מוקפץ בחמאה: כאשר כל הניוקי מיוצרים, מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה עד שהיא מפסיקה להקציף.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
21
הוסף מספיק ניוקי למחבת כדי לכסות אותו בשכבה אחת. אל תתנו להם להיערם אחד על השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
22
תן להם לטגן ללא הפרעה במשך 90 שניות.
23
מפזרים חצי מרווה על המחבת. מבשלים עוד דקה, ואז להפוך על צלחות. חזור עם הניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
24
להתחמם בתנור: אם אתה צריך לעשות את זה בכמה קבוצות, לשמור על ניוקי סיים על תבנית אפייה בתנור להגדיר על חם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
25
מגישים ברגע שהם כל נעשה, מאובק עם פלפל שחור ומלח כמהין, אם יש לך את זה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.