קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ניוקי הנקניקיות של רוסי

ניוקי הנקניקיות של רוסי
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ניוקי הנקניקיות של רוסי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 64 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 50 דקות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות שעועית אדומה עם רוטב חריף (פולפט די פגיולי רוסי בסלסה פיקנטה), ניוקי נקניק, ו מרק נקניקיות וניוקי.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה ויציבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
חותכים נקניקיות לפרוסות 1/2 אינץ', מחזירים למחבת וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים פרוסות נקניק על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית בסיר על אש בינונית; מערבבים בצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים שום ו -1 1/2 כפיות תיבול איטלקי; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
יוצקים עגבניות מרוסקות, מים, מלח, סוכר, ואת הנותרים 1 כף תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים ניוקי ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהפסטה צפה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
בינתיים מערבבים פרוסות נקניק איטלקיות לרוטב כדי להתחמם מחדש. זורקים פסטה עם רוטב, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה וגבינת רומנו מגוררת להגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ופלפל כתוםופלפל כתום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.