ניוקי הנקניקיות של רוסי
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ניוקי הנקניקיות של רוסי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 64 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 50 דקות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות שעועית אדומה עם רוטב חריף (פולפט די פגיולי רוסי בסלסה פיקנטה), ניוקי נקניק, ו מרק נקניקיות וניוקי.
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה ויציבה, כ -10 דקות.
חותכים נקניקיות לפרוסות 1/2 אינץ', מחזירים למחבת וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד.
מסננים פרוסות נקניק על צלחת מרופדת במגבת נייר.
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית בסיר על אש בינונית; מערבבים בצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים שום ו -1 1/2 כפיות תיבול איטלקי; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות.
יוצקים עגבניות מרוסקות, מים, מלח, סוכר, ואת הנותרים 1 כף תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים ניוקי ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהפסטה צפה; מסננים.
בינתיים מערבבים פרוסות נקניק איטלקיות לרוטב כדי להתחמם מחדש. זורקים פסטה עם רוטב, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה וגבינת רומנו מגוררת להגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.