קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ניוקי הנקניקיות של רוסי

ניוקי הנקניקיות של רוסי
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ניוקי הנקניקיות של רוסי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 64 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 50 דקות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות שעועית אדומה עם רוטב חריף (פולפט די פגיולי רוסי בסלסה פיקנטה), ניוקי נקניק, ו מרק נקניקיות וניוקי.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה ויציבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
חותכים נקניקיות לפרוסות 1/2 אינץ', מחזירים למחבת וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים פרוסות נקניק על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בינתיים מחממים 1 כף שמן זית בסיר על אש בינונית; מערבבים בצל ומבשלים עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים שום ו -1 1/2 כפיות תיבול איטלקי; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שום גויה®שום גויה®
7
יוצקים עגבניות מרוסקות, מים, מלח, סוכר, ואת הנותרים 1 כף תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים ניוקי ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהפסטה צפה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
בינתיים מערבבים פרוסות נקניק איטלקיות לרוטב כדי להתחמם מחדש. זורקים פסטה עם רוטב, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה וגבינת רומנו מגוררת להגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ופלפל כתוםופלפל כתום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.