קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו

ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו
ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו הוא הר עבודה ים תיכוני. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי כרובית ברוטב פטריות ותרד אסיאגו, ו ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו.

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', מועכים יחד את הגורגונזולה והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הגראפה ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
4
מניחים את הניוקי במים ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם צפים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
מסננים היטב וזורקים לתבנית. זורקים את הניוקי על אש בינונית, מוסיפים אסיאגו ועירית.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
יוצקים לקערה מחוממת ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
הגדר אמבט קרח קטן.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
בסיר עם מכסה, לבשל את תרד על חום בינוני, ומאפשר לו קיטור מן הנוזל עדיין נוכח על העלים, על 1 דקה. בינתיים, קחו את תפוחי האדמה המבושלים החמים, קלפו אותם והעבירו אותם דרך טחנת מזון בסביבה הקטנה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
הסר את התרד המבושל והלם באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
10
מסננים היטב ועוטפים במגבת נקייה ומסובבים לעלים יבשים לחלוטין. קוצצים דק מאוד בעזרת סכין ומוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מוסיפים את הקמח. יוצרים באר במרכז, מוסיפים את הביצה והמלח ולשים ליצירת בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה ושמרו על אמבט הקרח הראשוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
13
מרדדים את הבצק לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים לחתיכות באורך 1 אינץ'. קפיצי שיני מזלג כדי לבסס את הצורה הקלאסית ושחרר 10 עד 15 בכל פעם למים רותחים. כאשר הם צפים, כולם יחד, להסיר לאמבט קרח. חזור על הפעולה עד שהכל נגמר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
14
מוציאים מאמבט הקרח ומסננים. להתלבש עם שמן להחזיק מכוסה בקערה במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ווב קליקוט עשיר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 64 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט ריץ'
ווב קליקוט ריץ'
עם ווב קליקוט עשיר, הפרי מוגבר לרמה חדשה ומלהיבה. פינו נואר החתימה של ווב קליקוט זוכה לרבגוניות חדשה עם מינון גבוה יותר, בעוד שנוכחות גדולה יותר של מיוניה מדגישה תווים טריים, פירותיים וגורמנדיים. בחיך נמצאים תווי הדרים ופרחים המאוזנים עם הרעננות הדינמית והגימור הקרמי המשותף לכל הביטויים של ווב קליקוט.תערובת: 45% פינו נואר, 15% שרדונה, 40% מיוניה