קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי עם דלעת ומרווה

ניוקי עם דלעת ומרווה
ניוקי עם דלעת ומרווה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו כרישה, פנקטה, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו ניוקי דלעת בחמאה מרווה, ניוקי חיטה מלאה עם רוטב דלעת מרווה, ו ניוקי דלעת ברוטב מרווה חמאה משחימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בעוד ניוקי מבשל, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף pancetta, ומבשלים 3 דקות או עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
מוסיפים פטריות, כרישה ושום; לטגן 7 דקות או עד מכרז. להפחית את החום לנמוך. מערבבים ברוטב אלפרדו, דלעת, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים במרק ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
ניוקי ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6
מוסיפים ניוקי לרוטב במחבת, וזורקים בעדינות. כף לתוך קערות בודדות, ומקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ניוקיניוקי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים באופן מיידי.
8
ניוקי (NYOH-kee) היא המילה עבור "כופתאות."אתה יכול למצוא ניוקי מסחרי בסופרמרקטים גדולים באותו המעבר כמו פסטה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון