ניוקי עם דלעת ומרווה
ניוקי עם דלעת ומרווה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו כרישה, פנקטה, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו ניוקי דלעת בחמאה מרווה, ניוקי חיטה מלאה עם רוטב דלעת מרווה, ו ניוקי דלעת ברוטב מרווה חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד ניוקי מבשל, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף pancetta, ומבשלים 3 דקות או עד קריספ.
מוסיפים פטריות, כרישה ושום; לטגן 7 דקות או עד מכרז. להפחית את החום לנמוך. מערבבים ברוטב אלפרדו, דלעת, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים במרק ומרווה.
מוסיפים ניוקי לרוטב במחבת, וזורקים בעדינות. כף לתוך קערות בודדות, ומקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה בכך.
ניוקי (NYOH-kee) היא המילה עבור "כופתאות."אתה יכול למצוא ניוקי מסחרי בסופרמרקטים גדולים באותו המעבר כמו פסטה יבשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון