ניוקי עם חמאת טימין
ניוקי עם חמאת טימין לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון, 28 גרם שומן ובסך הכל 502 קלוריות. תמורת 1.18$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 5. היא מובאת לכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ניוקי עם רוטב טימין חמאה, ניוקי בטטה עם חמאת טימין וניוקי מסקרפונה ולימון עם רוטב טימין חמאה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
לנקז; להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים. לחץ דרך מסננת או מסננת תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה; להתקרר מעט.
בעזרת מזלג יוצרים באר בתפוחי האדמה; מפזרים קמח.
טורפים את הביצה, המלח והפלפל; יוצקים היטב. מערבבים עד לתערובת אחידה. על משטח מקומח קלות, ללוש 10-12 פעמים, ליצירת בצק רך.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. על משטח מקומח, מגלגלים כל חלק לחבלים בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך ל-3/4 אינץ'. חתיכות. לוחצים ומגלגלים כל חלק במזלג מקומח קלות.
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה. מבשלים ניוקי בקבוצות במשך 30-60 שניות או עד שהם צפים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; להתחמם.
בסיר גדול וכבד, ממיסים חמאה על אש בינונית.
מוסיפים טימין וניוקי; מערבבים בעדינות לציפוי.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב ניוקי עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.