ניוקי עם חמאת קינמון
ניתן להכין את המתכון של ניוקי עם חמאת קינמון תוך כ-15 דקות . מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 0 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 214 קלוריות . מתאים ל-6 ומחירו 29 סנט למנה מנות. אם יש לכם סוכר, מקל קינמון, ניוקי קנוי בחנות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה עובד היטב בתור מזנון. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 8% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ניוקי בטטה עם חמאה חומה קינמון מייפל , ניוקי בטטה עם חמאה חומה קינמון מייפל , וניוקי קינמון חלב עם רוטב לימון ופרמזן .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה עם מקל הקינמון במחבת בינונית כבדה על אש בינונית עד להמסה, כ-2 דקות.
מבשלים את הניוקי בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד שכל הניוקי עולים לפני השטח, כ-3 דקות. זורקים את מקל הקינמון מרוטב החמאה ומחממים את הרוטב על אש נמוכה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הניוקי המבושלים לחמאת הקינמון החמה שבמחבת.
מפזרים את הסוכר והקינמון. לזרוק לציפוי ולהוסיף עוד סוכר, לפי הטעם.
מזלפים את רוטב הניוקי והחמאה לקערות רדודות ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva]()
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.