תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי עם שרימפס, אספרגוס, ו פסטו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 408 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מים, צנוברים, שום בבקבוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ו תוצרת בית ריקוטה ניוקי עם אספרגוס פסטו.
הוראות
1
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף ניוקי למחבת; לבשל 4 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה על פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר עם כפית מחוררת; מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף אספרגוס ושרימפס למחבת; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז.
6
הוסף תערובת שרימפס לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
שלב הנותרים 1 כף מים, בזיליקום, הבא 4 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
טפטוף שמן דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד מעורבב היטב.
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.