ניוקי פרימוורה
ניוקי פרימוורה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 129 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל, פטריות כפתור, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ניוקי אלה פרימוורה, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה.
מניחים אספרגוס בקערה עם 2 כפות. מים; מיקרוגל על גבוה עד מכרז, 3 עד 4 דקות.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות, שום ו 1/2 כפית. מלח ומטופח עד פטריות נתנו את רוב הנוזל שלהם, על 8 דקות.
מוסיפים עגבניות ומטוגנים עד שהתרככו, בערך 3 דקות יותר. מערבבים אפונה, שמנת ומרק, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מבשלים ניוקי במים רותחים עד שהם צפים, כ 5 דקות עבור קפוא 2 דקות עבור מדף יציב, או כמו תווית החבילה מפנה.
מסננים ומוסיפים לתערובת ירקות, יחד עם אספרגוס. מערבבים בפרמזן וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל, מפזרים בזיליקום ומגישים מיד.