ניוקי קון פולפט די מאנזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי קון פולפט di מאנזו. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם קורנית, מלח כשר, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Saltimbocca Di Manzo, Polpette di Baccalà, ו Polpette Fritte.
הוראות
שים את העגבניות בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את עלי הקורנית, עלה דפנה, אורגנו, אבקת שום, סוכר, מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 10 עד 15 דקות.
שים את הבשר חזיר לתוך קערה גדולה ולהוסיף את הפטרוזיליה, פירורי לחם, כמון, אורגנו, ביצים, מלח ופלפל.
מערבבים היטב לשלב. קח כף של התערובת לגלגל אותו לתוך כדור קטן; חזור. תקבל כ -80 כדורי בשר קטנים.
שים אותם על מחבת סדין צלוי עד שהם השחמה מבושל דרך, על 10 עד 15 דקות.
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה.
לנקז ולשטוף. לזרוק אותם בשמן זית.
כדי לשרת: באמצעות שיפודים ארוכים, שיפוד על ניוקי, קציצה, ולאחר מכן ניוקי אחר. לחץ על הניוקי העליון לתוך הפלפל המתוק המרוסק.
חותכים חצילים במחצית לאורכו ולשים אותו בצד לחתוך על מגש. מקל שיפודים המוגמרים לתוך החצילים.
מגישים עם קערה של מרינרה חמה בצד לטבילה.