ניוקי שזיפים: ניוקי די סוסין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ניוקי שזיף: ניוקי di סוסין. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם מלח, שמן canolan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ניוקי תרד (ניוקי ורדי).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות של מלח.
לצבוט את הכדורים בגודל אגוז של בצק ניוקי להתגלגל עם סיכה מתגלגל כדי ליצור מעגל 2 1/2 אינץ ' של בצק.
מניחים 1/4 שזיף ו 1/2 כפית סוכר על כל אחד ומקפלים בצק סביב חתיכות שזיפים כדי ליצור חבילה ללא דמעות או קרעים, חלקה יחסית מצופה באופן שווה. המשך עד שכולם יסיימו.
מניחים את הניוקי במים, 10 בכל פעם, ומערבבים בזהירות כדי למנוע דבק לצדדים או בתחתית המחבת. אפשר לצוף ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את פירורי הלחם ואז מוסיפים ניוקי מבושל וזורקים בעדינות למעיל.
מגישים על צלחת ומפזרים קינמון.
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעוד עדיין חם, לקלף ולעבור דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
הגדר 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר ספגטי גדול. הגדר אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו 6 כוסות מים ליד מים רותחים.
הפוך היטב במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי בקמח, באמצעות כל הקמח.
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר באמצעות מזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו ביצוע פסטה רגילה. ברגע ביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש לגעת.