ניוקי תרד ברוטב פורטובלו
ניוקי תרד ברוטב פורטובלו לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 221 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. זה עובד היטב בתור מזנון ים תיכוני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה אדומים, פלפל, חלב ותיבול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 61% . מתכונים דומים: סלט ניוקי ותרד נבול , ניוקי סלק עם סטייק ורוטב חמאה חומה , וניוקי דלעת חמאה עם רוטב שמנת וויסקי .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
על מבער חם או על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים. לחץ דרך מסננת או מסננת תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה; להתקרר מעט. בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה.
בעזרת מזלג יוצרים גומה בתפוחי האדמה.
מפזרים קמח על תפוחי האדמה ולתוך היטב.
מערבבים את הביצה, המלח והתרד; יוצקים היטב. מערבבים עד לתערובת אחידה. ללוש 10-12 פעמים, ליצור בצק רך.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. על משטח מקומח, מגלגלים חלקים לחבלים בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך ל-3/4 אינץ'. חתיכות. לוחצים ומגלגלים כל חלק במזלג מקומח קלות. מבשלים ניוקי במים רותחים בקבוצות במשך 30-60 שניות או עד שהם צפים.
מוציאים בעזרת מסננת ושומרים על חום.
בסיר טפלון גדול מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד לריכוך.
הוסף יין או מרק; מבשלים ומערבבים במשך דקה.
מערבבים קמח ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מערבבים פנימה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה 2 כפות גבינה ותבלינים. כפית רוטב על ניוקי.