ניוקי תרד ברוטב פורטובלו לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 221 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. זה עובד היטב בתור מזנון ים תיכוני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה אדומים, פלפל, חלב ותיבול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 61% . מתכונים דומים: סלט ניוקי ותרד נבול , ניוקי סלק עם סטייק ורוטב חמאה חומה , וניוקי דלעת חמאה עם רוטב שמנת וויסקי .
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לְנַקֵז.
3
על מבער חם או על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים. לחץ דרך מסננת או מסננת תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה; להתקרר מעט. בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה.
מערבבים את הביצה, המלח והתרד; יוצקים היטב. מערבבים עד לתערובת אחידה. ללוש 10-12 פעמים, ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
7
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. על משטח מקומח, מגלגלים חלקים לחבלים בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך ל-3/4 אינץ'. חתיכות. לוחצים ומגלגלים כל חלק במזלג מקומח קלות. מבשלים ניוקי במים רותחים בקבוצות במשך 30-60 שניות או עד שהם צפים.
בסיר טפלון גדול מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הוסף יין או מרק; מבשלים ומערבבים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מערבבים קמח ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מערבבים פנימה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה 2 כפות גבינה ותבלינים. כפית רוטב על ניוקי.