ניוקי תרד וריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד וניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, עגבניות שזיף בשלות סופר, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי עשב ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר, ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שקית מאפה חד פעמית
לפתוח את גבינת ריקוטה מן הגבינה; המרקם צריך להיות די יבש ומתפורר. אם זה באמת יבש (זה טוב) להעביר אותו דרך טחנת מזון עם החורים הגדולים ביותר.
שים את הגבינה בקערה גדולה.
דק קוצצים את התרד סחוט ולהוסיף אותו ריקוטה.
מוסיפים את הביצים, פרמזן מגורר-רג ' יאנו ואגוז מוסקט.
מערבבים עד בשילוב טוב. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מוסיפים 1/4 כוס קמח. אם התערובת היא עדיין רטובה מאוד, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס קמח.
אבק מגש גיליון בנדיבות עם קמח. מעיל אחר מגש גיליון בנדיבות עם קמח סולת. למלא שקית מאפה עם תערובת ריקוטה / תרד. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורים של תערובת הגבינה על מגש מרופד קמח כל המטרה. לנער את המגש סביב כדי לצפות את הכדורים בקמח.
מגלגלים כל קמח מצופה חתיכת גבינה סביב ביד שלך כדי ליצור כדור. לעשות את זה בעדינות כדי לא למעוך את כדורי הגבינה. סדר אותם על מגש מרופד semolina.
להביא סיר מלא מים לרתיחה על חום בינוני. תכין קערת מי קרח. בתחתית כל עגבניה לחתוך " X " בעור. עבודה בקבוצות, לשים את העגבניות במים רותחים במשך 15 עד 20 שניות בלבד!
הסר את העגבניות מהמים הרותחים והכניס אותם מיד לתוך מי הקרח. כאשר העגבניות התקררו, להסיר אותם ממי הקרח ואת העור צריך לרדת בקלות רבה.
הסר את הגבעולים והזרעים מהעגבניות; קוצצים בגסות את העגבניות והשמורה.
מעיל פאן סאוט ישר צדדי גדול, מעל חום בינוני גבוה, עם שמן זית.
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, לפי הטעם. לזרוק את הפלפל האדום כתוש ומבשלים את הבצל עד שהם רכים ארומטיים, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות ומתבלים במלח, לפי הטעם. מביאים את תערובת העגבניות לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
תוסיפי את הבזיליקום לפני ההגשה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום עד המים הוא בבית רתיחה. בזהירות להוסיף את הניוקי למים רותחים. מבשלים עד הניוקי לצוף והתחילו להתנפח, 3 עד 5 דקות.
על צלחות מנה בודדות, כפית קצת רוטב על כל צלחת ולפזר אותו עד שהוא הופך למעגל 4 עד 5 אינץ'.
באמצעות עכביש או ארוך טפלו מסננת רשת, להסיר בזהירות את הניוקי ממי הבישול, כתם על מגבת תה ולסדר 5 ניוקי על כל מעגל של רוטב.
מפזרים פרמזן-רג ' יאנו ומגישים.