קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה

ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה
ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 860 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, מלח, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה, ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה, ו לחמניות לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת גורגונזולה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקציפים ביצים עם 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ו-1/8 כפית אגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מערבבים פנימה גבינת ריקוטה ותרד עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב פנימה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק רך. אם הבצק עדיין דביק, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח. מכסים ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש גבוהה. מחלקים את בצק הניוקי ל -4 חלקים, ומרדדים לחבלים בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח. פורסים כל חבל לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. מרתיחים בעדינות את הניוקי עד שהם צפים במים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בינתיים מוזגים שמנת, יין, תמצית ברנדי וקורט 1 אגוז מוסקט לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת הגורגונזולה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם רוטב הגורגונזולה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ניוקיניוקי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
היין מיוצר רק בשנות הבציר הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים המובילים בדרום מערב החווה. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.