נקטרינה-בויזנברי וניל-פקאן פריך
אם יש לכם מלח, קינמון טחון, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: וניל בריח אוכמניות & נקטרינה פריך, נקטרינה-אוכמניות פריך, ו נקטרינה אוכמניות פריך.
הוראות
יש לשטוף את נקטרינות וגרגרים.
חותכים נקטרינות את הבורות שלהם לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים לרדת לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את פירות יער, סוכר מגורען, ומיץ לימון ומערבבים בעדינות רק עד בשילוב.
בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר החום, קמח, שיבולת שועל מגולגלת, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח עד שילוב טוב.
מוסיפים את החמאה וחותכים אותה עם בלנדר מאפה או לשפשף אותו עם האצבעות שלך עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים.
מורחים רמת תערובת פירות בתבנית אפייה רדודה 2-2 1/2 ליטר.
מפזרים תערובת שיבולת שועל פקאן מעל.
אופים עד מיצים בקצוות של צלחת האפייה מבעבעים והחלק העליון הוא פריך וזהוב, 40 עד 45 דקות.