נקטרינות קריאוליות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקטרינות קריאולית. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 1581 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חצאי פקאן, נקטרינות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: נקטרינות ממולאות, נקטרינות כבושות, ו נקטרינות ברנדי.
הוראות
לחלוט, לקלף בור נקטרינות. במקום הבורות, תחליף 1 תאריך ו 1 פקאן חצי עבור כל נקטרינה, לחיצה על חצאי נקטרינה יחד. מבשלים את מיץ הלימון ו 1/4 של הסוכר בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס.
הסר מהחום, לארוז את נקטרינות בסירופ ושופכים את הסוכר שנותר מעליהם.
אופים, מכוסה, בתנור 250° במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות במשך 2 שעות ארוכות יותר, כיסוי אם הסירופ מתאדה מהר מדי. (יש בערך 4 כוסות סירופ, מספיק כדי לכסות את הפרי כאשר הוא ארוז בצנצנות.) בזהירות להוריד את הפרי לתוך צנצנות שמירה חם, מעוקר, באמצעות 2 כפות כדי לשמור על חצאי נקטרינה יחד.
יוצקים את המיצים, לכסות ולאטום.