נקמתו של דרקולה (פנה אפוי עם נקניק ושום)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקמתו של דרקולה (פנה אפוי עם נקניק ושום). המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מקל מרגרינה, חלב, גבינה שוויצרית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במרגרינה המקל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Ooey-דביק חמאת בוטנים-בראוניז שוקולד כקינוח. נסו פנה עם נקניק, שום וברוקולי ראבה, פסטה שום ועשב פנה עם נקניק, ו פנה אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. שים שום בצד.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מניחים נקניק בקערה גדולה; מערבבים מרווה ורוזמרין.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיף את הקמח לחמאה מומסת, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף את החלב; לבשל עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף (כ 10 דקות). מערבבים שום קלוי, גבינות, מלח ופלפל.
מוסיפים 5 רוטב גבינה 1/2 כוסות ופסטה מבושלת לנקניק, ערבוב למעיל. תערובת פסטה כפית בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם רוטב שנותר.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.