נקניק (Sazeeg) ופלפלים
נקניק (Sazeeg) ופלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1289 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 103 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפלים, סלרי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 49 שעות ו-15 דקות. נסו נקניק ופלפלים, נקניק ופלפלים, ו נקניק, פלפלים ועוד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לזרוק את הפלפלים הירוקים והאדומים עם שמן זית, שום מגורען ומפזרים מלח ופלפל.
להניח את הפלפלים על תבנית אפייה ואופים, ערבוב באמצע, עד בהיר יותר בצבע ורך, על 25 דקות. מילואים ולא לנקז עודפי שמן מדף האפייה.
בינתיים, מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני גבוה. גריל את הנקניקיות, מכוסה בקערה, עד נחמד חרוך וכבר לא ורוד מבפנים, מרפרף פעם אחת, על 12 דקות בכל צד.
מחממים את המטגן ומכוונים את המתלה לאמצע התנור.
מברישים את החלק הפנימי של הלחמניות עם שמן הפלפל המתוק השמורה מדף האפייה.
הניחו את הנקניקיות, הפלפלים, עוד קצת משמן הפלפל המתוק, וקצת מהג ' ירדיניארה הביתית על הלחמניות. למעלה עם mozzarella ולמקם תחת broiler עד melty ודביק! תוריד את החולצה שלך, לקבל קצת צבע ולאכול.
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או קערה לא מגיבה.
מוסיפים את הגזר, כרובית, serranos, שום טחון, סלרי ופלפלים למי מלח ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה.
ביום 2, לנקז ולשטוף את הירקות.
מערבבים את שמן הקנולה, אורגנו ופלפל שחור בקערה נקייה.
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. אפשר להשרות לילה. Giardiniera רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם את Giardiniera בצנצנות מייסון אוויר חזק ולשמור במקרר במשך 2 עד 3 שבועות.