נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, ארוגולה התינוק, קישורי נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל, נקניק איטלקי כפרי עם פלפלים ובצל, ו נקניק איטלקי מחבת, פלפלים ובצל.
הוראות
מערבבים יחד את חומץ בלסמי ודבש בקערה קטנה ומניחים בצד.
גריל את הבצל: מעיל את הבצל עם קצת שמן זית, ומפזרים מלח. מעיל את סורגי הגריל עם קצת שמן זית.
שים את רצועות הבצל על הגריל ותכסה את הגריל.
בואו בצל לצלות במשך 5 דקות, או עד שהם קצת חרוך. להפוך את הבצל ולהעביר אותם לחלק קריר יותר של הגריל כדי לסיים.
גריל נקניקיות ופלפלים: מעיל נקניקיות ופלפלים עם שמן זית.
מפזרים מלח על הפלפלים. אם הגריל שלך יש שתי רמות, למקם את הנקניקיות בחלק העליון של הגריל ואת הפלפלים ישירות מתחתיהם.
נעשה בדרך זו, כמו נקניקיות לטפטף מיץ ושומן, זה ייפול על הפלפלים, טעם אותם בעת ובעונה אחת למנוע התלקחויות.
אם הגריל שלך אין שתי רמות, לשים את הפלפלים על החלק החם ביותר של הגריל ואת הנקניקיות על הכי מגניב.
מכסים וגריל הכל במשך 15 עד 20 דקות בערך, מדי פעם לבדוק ולהפוך את הנקניקיות והפלפלים לפי הצורך.
מערבבים עם תערובת בלסמית דבש: לקראת סוף הבישול, מוסיפים נקניקיות, פלפלים ובצל עם דבש ותערובת בלסמית.
הסר מן הגריל, לחתוך נקניקיות, פלפלים חתוכים ובצל: כאשר הנקניקיות מבושלות דרך ואת הפלפלים והבצל מבושל, להסיר אותם מן הגריל למחבת או קערה גדולה.
אם אתה רוצה, לקחת חלק או את כל העור החרוך על הפלפלים.
חותכים את הפלפלים לרצועות ארוכות, וחותכים את שורש הבצל כדי להפריד את החלקים.
חותכים את הנקניקיות לשלישים.
מערבבים הכל היטב במחבת או בקערה.
לשרת: כדי לשרת, למקם מיטה של ארוגולה התינוק על צלחות הגשה העליון עם נקניק, פלפלים ובצל.