קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

נקניק איטלקי ופלפלים

נקניק איטלקי ופלפלים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם סוכר, פלפל, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק איטלקי עם פלפלים, נקניק איטלקי ופלפלים, ו נקניק איטלקי ופלפלים.

הוראות

1
חותכים נקניק ל -3 / 4 אינץ'. חתיכות. במחבת מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניקיה משחימה; מסננים. מערבבים פנימה את הפלפלים, רוטב הספגטי, הסוכר, אבקת השום, אבקת הבצל, האורגנו והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים ב-1 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-60 דקות או עד שהנקניק והפלפלים רכים, תוך ערבוב כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי