נקניק איטלקי ופלפלים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם סוכר, פלפל, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק איטלקי עם פלפלים, נקניק איטלקי ופלפלים, ו נקניק איטלקי ופלפלים.
הוראות
חותכים נקניק ל -3 / 4 אינץ'. חתיכות. במחבת מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניקיה משחימה; מסננים. מערבבים פנימה את הפלפלים, רוטב הספגטי, הסוכר, אבקת השום, אבקת הבצל, האורגנו והפטרוזיליה.
מניחים ב-1 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-60 דקות או עד שהנקניק והפלפלים רכים, תוך ערבוב כל 20 דקות.