צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקטוגנית? נקניק איטלקי וקישואים מוקפצים יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב פלפל, קישורי נקניק קלים קישורים, קישואים גסים ועגבניות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. מתכונים דומים: קישואים בסגנון איטלקי בריא ומערבב עגבניות, שלי איטלקי מוקפץ, ו שרימפס איטלקי מוקפץ.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים פנימה את הקישואים, העגבניות, מיץ הלימון, המלח, האורגנו ורוטב הפלפל. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות, תוך ערבוב תדיר.