נקניק איטלקי חם פניני עם פלפלים כבושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי פלפל, שיני שום, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי עם פלפלים, נקניק איטלקי ופלפלים, ו נקניק איטלקי ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול, לשלב את החומץ הלבן, מים, פתיתי פלפל אדומים, מלח, סוכר ושום ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר הרתיחה, להסיר את הסיר מהחום ולהוסיף את הפלפלים פרוסים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ לבן מזוקק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
תן את החומרים חמוצים בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות. הפלפלים יימשכו עד 1 חודש במיכל הניתן לאיטום מחדש שאוחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. סדר את הנקניקיות butterflied על הגריל, לחתוך בצד למטה. מכסים את הנקניקיות במחבת סדין ומכבידים עליה בקומקום תה מלא במים או במחבת כבדה. גריל במשך 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
רצועת קליפת לימון אחת
תה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
פורסים את הלחמניות לחצי ומברישים אותן, מבפנים ומבחוץ, בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שימו את הכריכים במכונת פאניני, 2 או 3 בכל פעם, ומבשלים עד שהלחם פריך והגבינה מותכת, בערך 4 עד 5 דקות. אם אין לך מכבש פניני, גריל את הכריכים במחבת גדולה מעל חום בינוני ולשים ברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה על הכריכים כדי לשטח. מבשלים 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים