קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

נקניק איטלקי חריף ותבשיל עדשים

נקניק איטלקי חריף ותבשיל עדשים
נקניק איטלקי פיקנטי ותבשיל עדשים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את הפלפל, החציל, העגבניות המשומרות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל נקניק איטלקי ועדשים, מרק עדשים עם נקניק איטלקי ואסקרול, ו תבשיל נקניק ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עדשים, מים ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים עד שהעדשים רכות והנוזל נספג, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בעוד העדשים מבשלים, מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להשחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשיםעדשים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להוסיף קישורי נקניק לסיר; לבשל עד השחמה לחלוטין, 3 עד 5 דקות לכל צד. מערבבים שום לתוך תערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים פטריות, חצילים ופלפל חריף לסיר; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים בבית מבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד באמצע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הסר את הנקניקיות מתערובת הירקות ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות ומערבבים לתוך עדשים. מערבבים תערובת ירקות לתוך העדשים. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות רכים והטעמים מתערבבים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט