נקניק איטלקי חריף ותבשיל עדשים
נקניק איטלקי פיקנטי ותבשיל עדשים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את הפלפל, החציל, העגבניות המשומרות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל נקניק איטלקי ועדשים, מרק עדשים עם נקניק איטלקי ואסקרול, ו תבשיל נקניק ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עדשים, מים ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים עד שהעדשים רכות והנוזל נספג, כ -25 דקות.
בעוד העדשים מבשלים, מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להשחמה קלה, על 5 דקות.
להוסיף קישורי נקניק לסיר; לבשל עד השחמה לחלוטין, 3 עד 5 דקות לכל צד. מערבבים שום לתוך תערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים פטריות, חצילים ופלפל חריף לסיר; מתבלים במלח ופלפל שחור.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הירקות.
מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים בבית מבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד באמצע, על 10 דקות.
הסר את הנקניקיות מתערובת הירקות ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות ומערבבים לתוך עדשים. מערבבים תערובת ירקות לתוך העדשים. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות רכים והטעמים מתערבבים, כ-5 דקות.