נקניק איטלקי פיקנטי ותבשיל עדשים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את הפלפל, החציל, העגבניות המשומרות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל נקניק איטלקי ועדשים, מרק עדשים עם נקניק איטלקי ואסקרול, ו תבשיל נקניק ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עדשים, מים ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים עד שהעדשים רכות והנוזל נספג, כ -25 דקות.
מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים בבית מבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד באמצע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
הסר את הנקניקיות מתערובת הירקות ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות ומערבבים לתוך עדשים. מערבבים תערובת ירקות לתוך העדשים. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות רכים והטעמים מתערבבים, כ-5 דקות.