קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

נקניק איטלקי חריף ותבשיל עדשים

נקניק איטלקי חריף ותבשיל עדשים
נקניק איטלקי פיקנטי ותבשיל עדשים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את הפלפל, החציל, העגבניות המשומרות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל נקניק איטלקי ועדשים, מרק עדשים עם נקניק איטלקי ואסקרול, ו תבשיל נקניק ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עדשים, מים ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים עד שהעדשים רכות והנוזל נספג, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בעוד העדשים מבשלים, מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להשחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עדשיםעדשים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
להוסיף קישורי נקניק לסיר; לבשל עד השחמה לחלוטין, 3 עד 5 דקות לכל צד. מערבבים שום לתוך תערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים פטריות, חצילים ופלפל חריף לסיר; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים בבית מבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד באמצע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הסר את הנקניקיות מתערובת הירקות ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות ומערבבים לתוך עדשים. מערבבים תערובת ירקות לתוך העדשים. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות רכים והטעמים מתערבבים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח