קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות27
ציון בריאות21
מגזין

נקניק החזיר האיטלקי של נני

נקניק החזיר האיטלקי של נני
נקניק החזיר האיטלקי של נני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 182 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-27 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות אם יש לך פלפל טחון, פטרוזיליה, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . מתכונים דומים: תרד ונקניק איטלקי ממולא בשר חזיר Tenderloin (psssst ... זה עטוף בבייקון, מדי!), נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), ו כרוב ונקניקיית חזיר-Tripp נקניק.

הוראות

1
מערבבים את קוביות החזיר עם אבקת השום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה; לטחון דרך צלחת גסה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מערבבים ביין הלבן וטוחנים שוב. דברים לתוך תרמילי החזיר שטוף, מתפתל לאורכים 4 אינץ'. מכסים ומקררים בין לילה כדי לאפשר לתבלינים להשרות את הבשר לפני הבישול או הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'