נקניק ואוכמניות מילוי אפוי
נקניק ומילוי חמוציות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצים, נקניק חזיר פיקנטי בתפזורת, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו מילוי נקניק-חמוציות, מלית חמוציות ונקניקיות, ו מילוי נקניק ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 13x9 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, סלרי ובצל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד וירקות במכרז; לנקז.
מוסיפים תערובת נקניק, מרווה ואוכמניות לתבנית אפייה; מערבבים קלות עם קוביות לחם. בקערה בינונית, להכות מרק, חלב וביצים עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורבב היטב; לשפוך על לחם ומערבבים בעדינות כדי להשרות את כל קוביות הלחם בתערובת חלב. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 12 שעות.
אופים חשוף 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב.